laChance
Fanka BB :)
Tak się robi ale wlasnie jakbym liczyć jak ta owu dziś bądź jutro :/Nie jestem pewna na 100% ale to jest chyba tak, ze od pęknięcia zaczyna się okno implantacyjne i robi się transfer w 5 lub 6 dniu od pęknięcia.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Tak się robi ale wlasnie jakbym liczyć jak ta owu dziś bądź jutro :/Nie jestem pewna na 100% ale to jest chyba tak, ze od pęknięcia zaczyna się okno implantacyjne i robi się transfer w 5 lub 6 dniu od pęknięcia.
CbJak u ciebie się potoczyło?
O przykro mi. U mnie tez. A ty keidy następne podejście?
Hmm nie wiem co z trulicity. Są jakieś p/wskazania do stosowania w ciąży? Bo jeśli nie ma to chyba warto korzystać i zrobić transfer skoro ładne endo. Więcej niż 20% szans raczej nie będzie, bo zarodek nie jest mercedesem. Nie zrozum mnie źle, ale jednak 4 z 6 doby to chyba leniuszek, no i jednak z 3 jeśli chodzi o trofoblast. Macie komplet badań już za sobą?A więc ....
Głowa mi pęka ...nie wiem co robić
Dziś na USG był piękny pęcherzyk ...Endo super dr mówił wszystko piękne
Chciałam transferować swój ostatni zarodek z 6 doby 423
Według dr szansę są 20 % na ciążęa embriolog mówił że można spokojnie transferować w przyszłości
Ogólnie dr by już mi robił transfer na cyklu naturalnym ...ale ja jestem teraz na zastrzykach trulicity o wolę odczekac miesiąc i podejść w grudniu
Co mam robić kochane ....wiem że transfer będzie na cyklu naturalnym napewnoz
Claxane i acofillem
Po biopsji endometrium i po badaniu nk macicznych. No i jeszcze czekam na resztę wyników z krwi z profilu poronnego. Mam nadzieję, że może koniec listopada/grudzieńO przykro mi. U mnie tez. A ty keidy następne podejście?
Tak mamy wszystkoHmm nie wiem co z trulicity. Są jakieś p/wskazania do stosowania w ciąży? Bo jeśli nie ma to chyba warto korzystać i zrobić transfer skoro ładne endo. Więcej niż 20% szans raczej nie będzie, bo zarodek nie jest mercedesem. Nie zrozum mnie źle, ale jednak 4 z 6 doby to chyba leniuszek, no i jednak z 3 jeśli chodzi o trofoblast. Macie komplet badań już za sobą?
uff oby nam sie udalo zebrac dobre komóreczkiPrawdopodobnie będziemy mieć w ten sam dzień punkcję![]()
Zawsze warto, wydaje mi się, że nie warto odwlekaćTak mamy wszystko
To co myślisz ,że nie warto podchodzić z takim zarodkiem ?