reklama

Kto po in vitro?

Dziewczyny może to będzie głupie pytanie

Jestem na stymulacji… jutro 4 dzień zastrzyków a ja się zastanawiam czy zmiana czasu ma wpływ na nie ?
Bo skoro normalnie kłuje się o 19 a teraz zmienia czas o godzinę to wstane rano i ta 7 juz nie będzie tą 7 bo po staremu byłaby 8 godzina

Mętlik w głowie albo juz zbyt duży stres czy wogole się uda , czy organizm będzie chciał choć trochę zawalczyć 😏
Mozesz jak najbardziej zmienic czas, ja w poprzedniej stymulacji musialam zmienic o godzinę i w klinice mi potwierdzili ze moge

reklama
Kocka ja pierniczę jakie to wszystko psychicznie obciążające jest. Najpierw to robić by było potem to by nie było i do tego jeszcze planować w przód żeby znowu było.
każdy ma tutaj swoją historie twoja może być zupełnie inna. Jak się naczytasz to potem przez całą ciąże będziesz żyła w strachu… życie jest cholernie niesprawiedliwe, ale nie każdy ma pod górę. Są tutaj osoby z dziecmi urodzonymi po pierwszych transferach, bez żadnych kryzysów i strat.
Ja zaczęłam przygodę z in vitro od poronienia, ale mam trójkę dzieci. Będę to powtarzać jak mantrę dla tych co się poddają :-) czy nie mają sił.
Z diagnozy o niepłodności weszłam w kartę dużej rodziny:-)

Ostatnia edycja:
No najlepsza to beta prawidłowa. Nic nie czuje. Żadnych przeczuć. Zero. :(
Czasem mamy przeczucia tylko je spychany w podświadomość czy jakiś tak :-P by nie zeswirowac. A czasem nie ma nic :-) i to tez jest ok. Kiedy robisz betę ? Najwcześniej można przy 5 dniowym 6 dpt robic. Bywa, ze dziewczyny i 5dpt maja pozytywną, ale to wyjątki.

Czasem mamy przeczucia tylko je spychany w podświadomość czy jakiś tak :-P by nie zeswirowac. A czasem nie ma nic :-) i to tez jest ok. Kiedy robisz betę ? Najwcześniej można przy 5 dniowym 6 dpt robic. Bywa, ze dziewczyny i 5dpt maja pozytywną, ale to wyjątki.
Ja przy 5dniowym zarodku w 5dpt rano na teście nic, zero, nawet cienia ciania a wieczorem o 19 krecha jak malowana ale na niebieskim facelle z Rossmana. One są niepodważalnie najczulsze! Trzymam kciuki[emoji110][emoji110][emoji110][emoji3590]

Ja przy 5dniowym zarodku w 5dpt rano na teście nic, zero, nawet cienia ciania a wieczorem o 19 krecha jak malowana ale na niebieskim facelle z Rossmana. One są niepodważalnie najczulsze! Trzymam kciuki[emoji110][emoji110][emoji110][emoji3590]
Ja mówiłam o becie z krwi test to ma prawi nie wyjść.
Z moim synem 6 lat temu testy były takie sobie żaden mi nie wyszedł do bety 200. Która była 9dpt🤣
Przy bliźniakach nie chciałam robic bety co chwila wiec stwierdziłam ze kupię jakieś tanie testy z rosmana i będę sobie robic dla robienia.
I tak 4dot zrobiłam pierwszy żeby mieć opcje zero - zdziwiłam się gdy wyszedł pozytywny. 5 dpt zrobiłam pink za 30zl i wyszedł negatywny . 6dpt wszystkie testy pozytywnie i beta 86 🤣bo w końcu bliźniaki. Zatem tak te testy z rosmana mają moc.
A piersze co pomyślałam „Boziu jakie goowno dobrze, ze tylko 5 zł” 😂😂😂

Ja mówiłam o becie z krwi test to ma prawi nie wyjść.
Z moim synem 6 lat temu testy były takie sobie żaden mi nie wyszedł do bety 200. Która była 9dpt🤣
Przy bliźniakach nie chciałam robic bety co chwila wiec stwierdziłam ze kupię jakieś tanie testy z rosmana i będę sobie robic dla robienia.
I tak 4dot zrobiłam pierwszy żeby mieć opcje zero - zdziwiłam się gdy wyszedł pozytywny. 5 dpt zrobiłam pink za 30zl i wyszedł negatywny . 6dpt wszystkie testy pozytywnie i beta 86 🤣bo w końcu bliźniaki. Zatem tak te testy z rosmana mają moc.
A piersze co pomyślałam „Boziu jakie goowno dobrze, ze tylko 5 zł” 😂😂😂
U mnie to samo bylo te najtańsze najszybciej cos pokazały

Robie 10 dpt czyli w poniedziałek 8.11. Prwnie wcześniej jakiegoś silanca zrobię. Ale jakoś tym razem się boje.

reklama
Robie 10 dpt czyli w poniedziałek 8.11. Prwnie wcześniej jakiegoś silanca zrobię. Ale jakoś tym razem się boje.
Jak długo ojoj ja bym nie wytrzymała, aż tyle do 10dpt. Na szczescie 6dpt coraz bliżej :-) Każda z nas się boi im dłużej to trwa tym bardziej strach w oczy zagląda. Chociaż wiadomo napewno negatywna beta nie zabija, jest tylko kolejnym przystankiem do wytyczonego celu 😁Nikt nie wie ile to potrwa. Trzymam kciuki oby to był właśnie ten czas :-) i ten zarodek.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry