Gonzi
Fanka BB :)
Byłoby fajnie. No ale pomarzyć można. Wystarczy jedno byle zdrowePrzy stymulacji nam
Odradzali stosunek . Ale tak to jak najbardziej można się starac. Najwyżej będą bliźniaki jedno naturalnie a drugie podane przy transferze![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Byłoby fajnie. No ale pomarzyć można. Wystarczy jedno byle zdrowePrzy stymulacji nam
Odradzali stosunek . Ale tak to jak najbardziej można się starac. Najwyżej będą bliźniaki jedno naturalnie a drugie podane przy transferze![]()
Bierz ile potrzebujeszBiorę trochę twojego optymizmu przed kolejnym transferem![]()
Będę czytać za miesiąc mam nadziejęBierz ile potrzebujeszpodzielę się
![]()
Przed ostatnim transferem miałam 2 pęcherzyki i pytałam mojej gin czy możemy próbować naturalnie bo szkoda by było. Powiedziała że nie ma żadnych przeciwwskazań, wręcz wskazane [emoji846]Dziewczyny jak to jest? Czy w trakcie starań in vitro starałyście się też naturalnie? Chodzi mi o to że przed pierwszym transferem na usg oczywiście było widać że była owulacja naruralnie itp no i tak sobie myślę bo transfer się nie udał że może tracę czas nie wykorzystując tych naturalnych sytuacji? Sama nie wiem czy to bezpiecznie i możliwe w ogóle żeby tak robić?
Coś gdzieś słyszałam że estrofem działa trochę jak antykoncepcja ale może coś pomieszałam. Generalnie do tej pory się pilnowaliśmy bo „idziemy w in vitro” ale tak sobie myślę że nie wykorzystujemy wszystkich szans i sama nie wiem. Co myślicie?
Super -Dopiero wróciłam bo wizytę mialam na 17, chwile opóźnienia, później po leki i znów do lekarza... Ale
.... transfer mam 8.11niech to będzie szczęśliwy dzień
lekarz zadowolony z endo 8,6 , zadowolony z wyników i już dziś mialam wlew. Pokazał jak dzielić accofil, od jutra leki i w poniedziałek o 13 transfer
mam nadzieję i mocno w to wierzę ze to będzie ostatni transfer
będę się teraz modlić do wszystkich świętych aby tym razem sie udalo.
![]()
Heja ja juz po03. 11 - monitoring @Marzycielka7 owocnej stymulacji , niech jajca rosną równo i będzie ich dużochodź to nie o ilość chodzi tak naprawdę ale o jakość , niech będzie pięknie
03.11 – transfer @Magdusia88 niech to będzie ten transfer !! Aby kropus zadomowił się u mamusi na długie miesiące
03.11 – punkcja @Dzoannna za kosz pełen pięknych i dorodnych jajcow , aby były piękne i ładnie się zaplodnily , a później powstały z nich przepiękne zdrowe blastki
To wasz dzień , niech się dzieje , niech będzie pięknie![]()
Bardzo ładny wynik. Teraz kciuki za jak największą ilość zapłodnionychHeja ja juz po
18 jajek pobrano, jutro czekamy na dalsze info. Mrozilmy w 5 dobie i pgs. Potem Allo mlr i jedziemy ze szczepieniamk. Do transferu sie zejdzie..![]()
Super dzięki wielkiePrzed ostatnim transferem miałam 2 pęcherzyki i pytałam mojej gin czy możemy próbować naturalnie bo szkoda by było. Powiedziała że nie ma żadnych przeciwwskazań, wręcz wskazane [emoji846]
To dobrze wiedziec, ja zawsze mialam niski estradiol na sztucznym cyklu. Przy najblizszym tez zamienie na dopochwowy.Powiem wam, że ten estrofem dopochwowo ma bardzo silne działanie. Dołożyłam jedną tabletkę tak jak mi kazała lekarka, ale w poprzednim miesiącu dało to nikłe efekty i odwołali mi transfer więc teraz dawkę z rana i wieczorną zamieniłam z doustnej na dopochwowo i w ciągu jednej doby estradiol wzrósł mi z 300 na 600. Chyba przesadziłam zamieniając od razu dwie dawki bo nawet jestem teraz taka jakbym w głowę dostała.