Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
O matko w pojedynczej ciąży?Ja miałam 8dpt 198 betę![]()
DziękujęStrasznie mi przykro(((
A jak zostanie 1 blastocysta to badalabys ja genetycznie?W 4 dobie powinna być kompaktujaca morula. To ze się dzieli ale nie kompaktujaca rokuje gorzej, ale i tak nieźle. Te 12 komórkowe mogą kompaktowac później i tez do blastki dojdą.
Jedna blastocysta napewno będzie i to świetnej klasya reszta się zobaczy. Bo to ze zarodek kompaktuje tzn. Ze zlewają się blastomery i może być ich już nawet 16:-) tylko nie jesteśmy w stanie ich policzyć już. To wstęp do blastocysty moim zdaniem dzisiaj powinna dość wieczorem do wczesnej blastki. A jutro będzie z niej jakaś 3-4:-) No chyba ze to zarodek torpeda to kto wie może i 5 :-)))
Hmmm ciężko powiedzieć. Faktycznie przyrosty są dosyć niskie, bo powinno być min 66% na początku ciąży. Zrób betę we wtorek tak jak każe lekarz. Ja też miałam transfer dwóch blastek, tym że 4.1.1 i 4.1.2 i moja beta 7dpt 149a 10dpt 432.Witam. Jestem po transferze dwóch blastocyst 2.1.1 w dn.27.10.2021r. Moja beta hcg 8 dpo 31,49mIu/ml, dzień po 37,96 natomiast 10dpo 49,91mIu/ml. Lekarz kazał powtórzyć badanie teraz we wtorek. Jest szansa, że ciąża pomimo takich niskich wartości się utrzyma?
Jest maleńka szansa, że jeden zarodek obumarl i dlatego przyrosty są małe. U mnie niskie przyrosty zawsze świadczyły o ciąży biochemicznej.Witam. Jestem po transferze dwóch blastocyst 2.1.1 w dn.27.10.2021r. Moja beta hcg 8 dpo 31,49mIu/ml, dzień po 37,96 natomiast 10dpo 49,91mIu/ml. Lekarz kazał powtórzyć badanie teraz we wtorek. Jest szansa, że ciąża pomimo takich niskich wartości się utrzyma?
Brakuje 2,36 żeby było 66%. Zobaczymy we wtorekHmmm ciężko powiedzieć. Faktycznie przyrosty są dosyć niskie, bo powinno być min 66% na początku ciąży. Zrób betę we wtorek tak jak każe lekarz. Ja też miałam transfer dwóch blastek, tym że 4.1.1 i 4.1.2 i moja beta 7dpt 149a 10dpt 432.
Chciałabym by stał się cudJest maleńka szansa, że jeden zarodek obumarl i dlatego przyrosty są małe. U mnie niskie przyrosty zawsze świadczyły o ciąży biochemicznej.