reklama

Kto po in vitro?

reklama
Hejka dziewczyny, już tyle łez wylałam że łeb boli, a koty do mnie nie chcą przyjść, chociaż masz jest 😁😊 idę dziś do ginekolog zeby mi pomogła określić czy mam miesiączkę czy co ze mnie się wylewa hihi, w związku z tym że lecze się w klinice w Czechach juz się kontaktowałam co teraz, jeżeli okaże się że to miesiaczka to będę mogła niedługo podejść do drugiego transferu, było by super 😊
A teraz do każdej dziewczyny, która się stara o maluszka, która czeka na wynik, która zaczyna starać się o maluszka, dziewczyny my mamy wielka siłę kto jak nie my 😊🥰 nie traczcie nadziei, nie załamujcie się jak tylko będziemy walczyć to nam się uda. Ja czekam 12 lat na maluszka bo tyle jestem po ślubie ale ogólnie staram się o dziecko 15 lat bo jak mój małżonek stwierdził że chce ze mną być to nawet jak by się przed ślubem trafiło to byśmy się cieszyli. Dlatego dzieuszki glowa do góry i walczmy o nasze maleństwa 🥰🥰🥰 niepoddajemy się. A I gratki dla każdej której juz się udało i czeka swoje 9 miesięcy na maleństwo 😍🥰😊😘😘😘
Kochana zarazasz optymizmem.Wiec i ja Ciebie zaraze😆 moj pierwszy transfer porazka.Beta nie drgnela zero mrozaczkow.W sumie nie wiedzialam dlaczego bo moj maz nasienie-super,moje wyniki -te podstawowe tez super.Myslalam ze invitro to tylko"formalnosc".Och jak sie pomylulam.Wylam jeden dzien.Od nastepnego nowy plan.Druga stymulacja i drugi transfer.Udany.Niunia w tym tyg.konczy 5 miesiac.A na zimowisku zostalo mi jeszcze jedno dzieciatko po ktorego niebawem bede wracac.My co pprawda staralismy sie 4lata ale wlasnie tyle bylismy malzenstwem.Niunia przyszla na swiat dzien po naszej 5 rocznicy slubu🥰Najpiekniejszy prezent ever❤❤
Takze tak jak piszesz nie mozna sie poddawac.Trzeba swoje przezyc wyplakac ale od nastepnego dnia cyc do przody wysmarkac nos i isc spelniac marzenie.
Jezeli moge cos podpowiedziec co mi pomoglo.Juz tu jeden niedowiarek tez byl i ....tez pomoglo.Ja przed 2 transferem jak jechalam mowilam rozaniec i nodlulam sie do Matki Boskiej.Wiem ze moze wydawac sie to smieszne ale ja jestem pewna ze Ona mi pomogla.Nie jestem "nawiedzona" o nie.Ale zawsze bede podpowiadac dziewczynom zetrzeba czasami zwrocic sie tam wyzej.Nie zaszkodzi a mnie i jednemu totalnemu niedowiarkowi pomoglo-dziewczyny z forum poqinny wiedziec o jakiwgo "zwierza"chodzi😉

Pięknie !!! Powiem ci ze te 3 to piękne człowieki. No szykuj pokoje dziecinne :-) super zaskoczyła ta stymulacja.
Reszta pewnie jest 3 albo coś koło bo w stadium 5 robi się biopsje. Ale takie zarodki tez dają rade :-)
Ten pierszy dla mnie to prawie pewniak :-) bo idealny w każdym dniu. Jestem ciekawa czy zdrowy będzie, wszystko wskazuje ze powinnien 😁😁😁
Pisz mi dalej bom ciekawa efektów 😍
Wiesz ja nigdy nie mialam implantacji wiec boje sie ze sam zarodek to za malo… bede badac to allo mlr…

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry