reklama

Kto po in vitro?

No właśnie też się trochę zdziwiłam ale widocznie coś tu ze sobą nie gra skoro po 5 ciążach allo jest 0.
Tak mam konsultacje na koniec miesiąca, ciekawa jestem co nam zaleci.
U mnie też wyszło 0 mimo pustego jaja o 2 biochemicznych ... Na razie nie zdecydowałam się na szczepienia... Wiele opinii słyszałam i niekiedy dziewczyny nawet po 2 ciążach mają 0... Nie wiem o co chodzi....

reklama
U mnie też wyszło 0 mimo pustego jaja o 2 biochemicznych ... Na razie nie zdecydowałam się na szczepienia... Wiele opinii słyszałam i niekiedy dziewczyny nawet po 2 ciążach mają 0... Nie wiem o co chodzi....
Kurde ciężki temat z tymi wszystkimi badaniami buu 🥺 ja robię bo po nieudanym transferze Paśnik kazał zrobić. Zobaczymy jak to wyjdzie. No a te szczepienia to ktoś może opowiedzieć jaki koszt i jak to wygląda wtedy?

No właśnie też się trochę zdziwiłam ale widocznie coś tu ze sobą nie gra skoro po 5 ciążach allo jest 0.
Tak mam konsultacje na koniec miesiąca, ciekawa jestem co nam zaleci.
Myślę, że szczepienia. Lekami już byłaś obstawiona i nie za bardzo pomogło, więc chyba zostało tylko to.
Najważniejsze, by udało się znaleźć i wyeliminować przyczynę.

Kurde ciężki temat z tymi wszystkimi badaniami buu 🥺 ja robię bo po nieudanym transferze Paśnik kazał zrobić. Zobaczymy jak to wyjdzie. No a te szczepienia to ktoś może opowiedzieć jaki koszt i jak to wygląda wtedy?
Szczepienie z krwi męża 760 Pln.
Rano mąż oddaje krew, potem szczepienie około godziny 14,15 w ten sam dzień.
Szczepienia w odległości 2, 3 tygodni. Przeważ się 3 potem kontrola allo + inne badania.
I ewentualnie potem doszczepienie zależy od wyników.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry