Ja steryd mialam juz w chyba 3 transferach i niestety.Steryd podawany jest by organizm nie odrzucał i atakował zarodka.
Myślę, że u Ciebie nie zaszkodzi.
Ale byly tez slabe zarodki…
U mnie tez cala nadzieja w tym ALLO
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
Ja steryd mialam juz w chyba 3 transferach i niestety.Steryd podawany jest by organizm nie odrzucał i atakował zarodka.
Myślę, że u Ciebie nie zaszkodzi.
Ale Evela ma już zarodki. Warto zapytać lekarza.Ja steryd mialam juz w chyba 3 transferach i niestety.
Co to jest AlloJa steryd mialam juz w chyba 3 transferach i niestety.
Badanie ALLO MLRCo to jest Allo
Mam na mysli ze przy transferze nic nie dal sterydAle Evela ma już zarodki. Warto zapytać lekarza.
Możliwe, że wplywa na jakoś komórek![]()
Tak . Walczymy dalej!!Mam na mysli ze przy transferze nic nie dal steryd
A oddzielnie poza tym moze jakosc zarodkow mogla byc przyczyna niepowodzenia. U mnie.
Jedziemy dalej zobaczymy co wyjdzie?
Milego dnia![]()
Strasznie mi przykroJa dziś zrobiłam test i niestety porażka [emoji3064] nie mamy już pieniędzy na kolejne próby, więc moja przygoda z ciąża się niestety kończy. Dziękuję wam bardzo za wsparcie i życzę powodzenia!
Bardzo mi przykroJa dziś zrobiłam test i niestety porażka [emoji3064] nie mamy już pieniędzy na kolejne próby, więc moja przygoda z ciąża się niestety kończy. Dziękuję wam bardzo za wsparcie i życzę powodzenia!