Ja mam dostać w poniedziałek, ale tez się stresuje, ze się przesunieKto wie gdzie jest moja @... Złośliwa jędza, kiedy ma być to jej na złość nie ma. Sypnie nam się urlop przez to przesunięcie. Złośliwość losu.

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja mam dostać w poniedziałek, ale tez się stresuje, ze się przesunieKto wie gdzie jest moja @... Złośliwa jędza, kiedy ma być to jej na złość nie ma. Sypnie nam się urlop przez to przesunięcie. Złośliwość losu.
Moim marzeniem jest żeby w tym cyklu się duzo spóźniłaJa mam dostać w poniedziałek, ale tez się stresuje, ze się przesunie![]()
Hej ja mam podobną ale dopiero zaczynam z myślą że się uda.Hej:-) Czy udało się komuś in vitro przy fragmentacji 30% kiepskiej ruchliwości oraz 3% morfologii plemników ? Jestem tu nowa.. szukam wsparcia![]()
Haha też się zastanawiam czy dziś coś ruszy. Od 2 dni czuję się okresowo, ale cisza jak na razie.Kto wie gdzie jest moja @... Złośliwa jędza, kiedy ma być to jej na złość nie ma. Sypnie nam się urlop przez to przesunięcie. Złośliwość losu.
Noooo i pięknie ruszyła!!!Dziewczyny dziś zbadałam betę wynik 354,6.
9.11.2021 95,78
6.11.2021 49,91
5.11.2021 37,96
4.11.2021 31,49
Ale miałaś leki na wstrzymanie pęknięcia a potem na pekniecie i od tego czasu do punkcji minęło 24 h? Boże biedna. Napewno jesteś zła i załamana. Czasem się tak dzieje czytałam o tym bo się tego bałam.U mnie dziewczyny klapa…
Punkcja się odbyła a właściwie tylko znieczulenie bo nie było co pobierać
Pecherzyki pękły
Chce mi się ryczeć i na nikogo nie patrzeć …
Nie wiem co zrobić
Dostałam luteinę na wywołanie okresu i muszę się zastanowić co dalej …
Czy podchodzić do kolejnej stymulacji czy juz pożegnać się z marzeniami …
O nie! Bardzo mi przykro. Może histeroskopia coś powie?Dziewczyny u mnie potwierdziły się wyniki z 2 weryfikacji, beta 0.
Teraz trzeba zbierać kasę na kolejny transfer
Tylko już nie wiem czy jakieś badania wykonać dodatkowe czy nie. 2 razy udało się że doszło do implantacji, więc muszę trafić na ten zarodek.
Straszne! Nie wyobrażam sobie co czujeszU mnie dziewczyny klapa…
Pecherzyki pękły
Nie wiem co zrobić
Kurde... Przykro mi bardzo..U mnie dziewczyny klapa…
Pecherzyki pękły
Nie wiem co zrobić