reklama

Kto po in vitro?

reklama
Może dostaniesz metforminę. Ale wydaje mi się, że jak nie dużo to chyba nie powinno mieć znaczenia. Dla samej siebie bym chyba zaczęła dietę z niskim ig. Bo glukoza i insulina może wpływać na jakość komórek jajowych. Przynajmniej tak mi moj ginekolog tłumaczył.
Ja zawsze cukier miałam w górnej granicy bądź lekko przekroczony a teraz 8tc i cukier w normie. Szok 😁

Nie kochana mam progesteron besine i utrogestan. Taki mój standart plus acart 150... Niby w sobotę... Ale wiesz jak nie wiesz... 🙈 Sikanca mam w domu ale się boję go zrobić 😔🙈
Wiem i i tak Cię podziwiam że tyle wytrzymałaś ja już w 4dpt robiłam test 🤣🤣🤣 oczywiście nie wyszedł 🤣 a dzień później już pojawiła się druga kreska trzymam cycki za Ciebie 😁 bo kciuki to już za mało - te pierwsze mi urosly to uwierz że mocno będę ściskać 😁❤️ czekam w takim razie razie do soboty 🙏🙏🙏🙏🙏a jak już miło było to teraz opieprz! Weź się kobieto ogarnij nie porównuj sobie wszystkiego do tej pierwszej ciąży, sama dobrze wiesz że każda ciaza jest inna i wiem że w każdej z pięciu w których byłam a straciłam czułam się zupełnie inaczej niż w tej. Nie ma co porównywać tym bardziej przy takim obstawieniu lekami ❤️❤️

Dziewcyzby a jak to jest jest ta pozytywna beta i co ja mam obowiązek isc do kliniki na usg? Czy już mogę zmiebic lekarza na ginekologa swojego? Ile taki b wizyt w klinice jescze muszę mieć? Oni sami powiedzą ze mnie już „oddają” w ręce ginekologa od prowadzenia ciąży?
U mnie była 1 wizyta w klinice, potwierdzająca ciąże i bijące serduszko. Potem wysłali dokumenty do mojej babki ginekolog 😊

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry