PsychoPatka91
Fanka BB :)
Ja pamiętam jak lekarz kazał zrobić zastrzyk Ovitrelle natychmiastJa robiłam sobie zastrzyki i w czasie imprez i pod namiotem i w pracywszelkie ekstrema, im więcej zastrzyków tym mniejszy strach
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja pamiętam jak lekarz kazał zrobić zastrzyk Ovitrelle natychmiastJa robiłam sobie zastrzyki i w czasie imprez i pod namiotem i w pracywszelkie ekstrema, im więcej zastrzyków tym mniejszy strach
Gorzej z lodówkąJa robiłam sobie zastrzyki i w czasie imprez i pod namiotem i w pracywszelkie ekstrema, im więcej zastrzyków tym mniejszy strach
Ja mogę sobie z pracy wziąć, specjalistyczna do przewożenia szczepionekGorzej z lodówkąjeśli jest potrzebna
Ja wczoraj robiłam 24 tc , słodycze mogę n każdy posiłek zajadac hehe, bałam się wyników, ale wyszło wszystko w normie, nie odkładaj badania jak wyjdzie źle to od razu na dietkę pójdziesz dla siebie i maluszka zróbJak to mój gin powiedział "to teraz coś na słodko" -
ja się wybiorę pod koniec miesiąca-próbuje to odwlec jak najdłużej
![]()
Tyle się nasłuchałam o tym ze się puchnie itp … później, po piątku to mogę grubiec![]()
Zrobił mi mąż pierwszy zastrzyk. Teraz mnie swędzi to miejsce.
I chyba jednak nie będę sama robić zastrzyków. Ta igła mnie przeraziła.
Miałam taką samochodowąGorzej z lodówkąjeśli jest potrzebna
Ja się umówiłam w naszej klinice na 1 grudnia. Powinnam już mieć wszystkie wymazy i mam nadzieję, że od pierwszego dnia cyklu zacznęTyle się nasłuchałam o tym ze się puchnie itp … później, po piątku to mogę grubiec
Zrobił mi mąż pierwszy zastrzyk. Teraz mnie swędzi to miejsce.
I chyba jednak nie będę sama robić zastrzyków. Ta igła mnie przeraziła.
Też tak mówiłam.. a teraz bije codziennie hehe mąż się śmieje ze jakbym tak biła w mięsień to na pewno igła zostałaby w środkuJa się umówiłam w naszej klinice na 1 grudnia. Powinnam już mieć wszystkie wymazy i mam nadzieję, że od pierwszego dnia cyklu zacznę
Ja na pewno nie zrobię sobie sama zastrzyku. Nie ma bata.
A jak u Cb? Dobrze się czUjecie? Co będziecie mieć chłopak czy dziewczynka bo nie pamiętamJa wczoraj robiłam 24 tc , słodycze mogę n każdy posiłek zajadac hehe, bałam się wyników, ale wyszło wszystko w normie, nie odkładaj badania jak wyjdzie źle to od razu na dietkę pójdziesz dla siebie i maluszka zrób![]()