• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Wiecie może jak najprościej zweryfikować czy nie mam jakiegoś zapalenia? Mam teraz nowy cykl po nieudanym transferze. Biorę estrofem i luteinę bo miałam podchodzić do kolejnego transferu. Niestety było w macicy za dużo płynu i kazali przeczekać ten cykl i przez 10 dni od wizyty jeszcze brać te leki. No a w tym cyklu często mam bóle brzucha jak nigdy. Martwię się że coś jest nie tak.

Wiecie może o co chodzi?
20211117_211817.jpg

Wiecie może jak najprościej zweryfikować czy nie mam jakiegoś zapalenia? Mam teraz nowy cykl po nieudanym transferze. Biorę estrofem i luteinę bo miałam podchodzić do kolejnego transferu. Niestety było w macicy za dużo płynu i kazali przeczekać ten cykl i przez 10 dni od wizyty jeszcze brać te leki. No a w tym cyklu często mam bóle brzucha jak nigdy. Martwię się że coś jest nie tak.
A kiedy zaczęłaś brać progesteron?
Najlepiej porobić wymazy , albo pobrać wycinek z endometrium do badania. Wtedy wyjdzie czy jest zapalenie

reklama
Dobrze , siedzę już od tygodnia na l4 I rosną hehe, u nas córcia będzie, a ty pracujesz jeszcze? Synek czy córeczka????
Nie kochana, ja od dnia transferu jestem na l4. Pierwszy raz wzięłam odrazu zwolnienie w pracy i jak widać słusznie 😉 ❤️ jakiś urodzaj dziewczynek @Orchidea33 też będzie mieć córkę 😜coś mi się widzi że te nasze czerwcowe transfery to zdominowala damska płeć @fredka84 się tylko wyłamała na synka 😜 kto by pomyślał że po tylu latach się wkoncu uda?.. Dlatego naprawdę warto walczyć mimo wszystko i wszystkim, mimo cierpienia, strat, łez i bólu ❤️ bo kiedyś się to wynagrodzi ❤️

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry