Jakby coś to zapraszam do mnie do pracyJa się umówiłam w naszej klinice na 1 grudnia. Powinnam już mieć wszystkie wymazy i mam nadzieję, że od pierwszego dnia cyklu zacznę
Ja na pewno nie zrobię sobie sama zastrzyku. Nie ma bata.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Jakby coś to zapraszam do mnie do pracyJa się umówiłam w naszej klinice na 1 grudnia. Powinnam już mieć wszystkie wymazy i mam nadzieję, że od pierwszego dnia cyklu zacznę
Ja na pewno nie zrobię sobie sama zastrzyku. Nie ma bata.
Dobrze , siedzę już od tygodnia na l4 I rosną hehe, u nas córcia będzie, a ty pracujesz jeszcze? Synek czy córeczka????A jak u Cb? Dobrze się czUjecie? Co będziecie mieć chłopak czy dziewczynka bo nie pamiętam![]()
Edit bo źle sprecyzowałam.Wiecie może o co chodzi?
Zobacz załącznik 1337789
A kiedy zaczęłaś brać progesteron?Wiecie może jak najprościej zweryfikować czy nie mam jakiegoś zapalenia? Mam teraz nowy cykl po nieudanym transferze. Biorę estrofem i luteinę bo miałam podchodzić do kolejnego transferu. Niestety było w macicy za dużo płynu i kazali przeczekać ten cykl i przez 10 dni od wizyty jeszcze brać te leki. No a w tym cyklu często mam bóle brzucha jak nigdy. Martwię się że coś jest nie tak.
To wynik badania zarodka, ale widzę nie podają płciWiecie może o co chodzi?
Zobacz załącznik 1337789
Nie to nie jwst wynik badania zarodka. Miałam badane niedawno. Dostałam 7 wyników a miałam 6 zarodków. Wynik zarodka wygląda inaczej. Jest wykres i płeć. A to jest tylko kontrola jakiś test aparatury czy coś tam.To wynik badania zarodka, ale widzę nie podają płci
Biorę od kilku dni. Dzisiaj 7 dzień. Tak jak lekarka kazała. A wymazy jakie np? Bo miałam niedawno te infekcyjne, wszystko okej. Miałam z 2 miesiące temu cytologię i też okej. No i nie wiem jakie inne hmmA kiedy zaczęłaś brać progesteron?
Najlepiej porobić wymazy , albo pobrać wycinek z endometrium do badania. Wtedy wyjdzie czy jest zapalenie
Nie kochana, ja od dnia transferu jestem na l4. Pierwszy raz wzięłam odrazu zwolnienie w pracy i jak widać słusznieDobrze , siedzę już od tygodnia na l4 I rosną hehe, u nas córcia będzie, a ty pracujesz jeszcze? Synek czy córeczka????