eij
Fanka BB :)
A dziękuję bardzo dobrzeJak się miewa mamuśka?

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A dziękuję bardzo dobrzeJak się miewa mamuśka?
To masz wielkie szanse skoro to bardziej nieplodnosc mechaniczna. Będzie dobrzeDzieki za dobre slowoGeneralnie problem z drożnoscià jajowodow - zero chorob przewleklych, wyniki badan dobre (tzn nie jakas zaawansowana diagnostyka - jak tutaj niektore z Was pisza nazwy badan to sa takie o ktorych pierwszy raz w zyciu slyszalam), zero używek (w zyciu moze 3 kawy wypilam).. staram sie myslec pozytywnie, ale najchetniej to bym zasnela i obudzila sie za tydzien
![]()
Wiesz co ja tez mam niby zgodnie ale mam pozno wiec na wszelki wypadek chodziłam chwile szybciej żeby jie przegapic bo życie jest złośliwe. A po owu tez kontrolowałam endo i wlasnie mi siadło wiec ostatnia wizyta w dzień transferu i dupa wstrzymali rozmrażanie zarodka i transferu nie było ale wssystkie wizyty płatne.6 razy byłaś na monitoringu ? A gdzie się leczysz ? Ja w invicta ...mój gin mówił że może 3 razy i wystarczy ...no ale ja jakoś mam te dni płodne zawsze równo z kalendarzykiem ....
U mnie wizyta kosztowała 120 a jeśli coś nie szło zgodnie z planem to lekarz nie kazał wgl płacićI mnie wizyta 190zl, a do każdej wizyty chcą Lh, estradiolu, progesteron ( 143zl).
To masz wielkie szanse skoro to bardziej nieplodnosc mechaniczna. Będzie dobrze![]()
U nas wizyta 250 zł [emoji33][emoji33][emoji33] przynajmniej ta pierwsza na której byłam. Może już kolejne podczas stymulacji będą tańsze.U mnie wizyta kosztowała 120 a jeśli coś nie szło zgodnie z planem to lekarz nie kazał wgl płacić![]()
U mnie każda wizyta podczas stymulacji 180 zł. A ostatnia potwierdzająca ciążę 250U nas wizyta 250 zł [emoji33][emoji33][emoji33] przynajmniej ta pierwsza na której byłam. Może już kolejne podczas stymulacji będą tańsze.