Sherlook
Fanka BB :)
Wiek do 40 roku życia. I chyba amh i fsh muszą spełniać jakieś normy. Ale pewna nie jestem. Ostatnio porównywałam ceny leków bez i z refundacją i różnica jest ogromnaA kiedy są refundowane leki?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Wiek do 40 roku życia. I chyba amh i fsh muszą spełniać jakieś normy. Ale pewna nie jestem. Ostatnio porównywałam ceny leków bez i z refundacją i różnica jest ogromnaA kiedy są refundowane leki?
Z tego co się orientuję to wiek poniższej 40 rż i amh poniżej 0,7.A kiedy są refundowane leki?
To napewno też zależy od tego jakie leki bierzesz. Ja miałam gonapeptyl i menopur, plus estrofem i luteinęJa też miałam refundowane leki do stymulacji a koszt przekroczył 1000 zł łącznie z lekami przygotowującymi do transferu .
A to jestemZ tego co się orientuję to wiek poniższej 40 rż i amh poniżej 0,7.
Ja miałam amh koło 6. Więc wychodzi na to że wystarczy tylko jeden warunek żeby dostać refundacjęA to jestem
Poniżej 40 rz ale amh to ja mam wywalone w kosmos
Wiek poniżej 40 lat i odpowiedni poziom AMH i FSHA kiedy są refundowane leki?
Przy mrozaczkach tak jest, korygują pewnie mierząc zarodki. Tak jestem na sztucznym biorę 2x Prolutex, 4x dziennie divigel 1mg, clexane, acard rano. Teraz pewnie i Ty zobaczysz serduszkoKasieńka to idealnie bo ja miałam 29 i mam 6+2 korygowanyA ty jesteś na sztucznym cyklu? Ja mam tylko zastrzyk heparynę jakos to znoszę wiadomo ze cel piękny
To kciuki dalej za ciebie. Idziemy rowno
Edit: chociaż w sumie to nie wiem jak yo liczą. Mi skorygowała o 4 dni w dół bo tak to bym miała już 6+6 według miesiączki a skorygowała mi usg o 4 dni No orzy transferze jakoś inaczej. Ale dajnie ze już serduszko zobaczyłaś. Ja w piątek
Jejku jak małoJa płaciłam za gonapeptyl 3 zł, menopur 1200 mg ok 60 zł, estrofem coś koło 7 zł, i luteina podjęzykowa i dopochwowa w okolicach 25 zł