eij
Fanka BB :)
Masakra jakie cenyJejku jak mało
Do stymulacji brałam bemfole 27 zł, menopur 33 zł i orgalutran 72zł. Razem ok 800zł to i tak było po jakiś zniżkach bo jak raz mi wystawiła receptę bez to myślałam że zawału dostanę w aptece.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Masakra jakie cenyJejku jak mało
Do stymulacji brałam bemfole 27 zł, menopur 33 zł i orgalutran 72zł. Razem ok 800zł to i tak było po jakiś zniżkach bo jak raz mi wystawiła receptę bez to myślałam że zawału dostanę w aptece.
Amh musi być powyżej 0.7 [emoji4]Z tego co się orientuję to wiek poniższej 40 rż i amh poniżej 0,7.
Ile teraz kosztuje ??To co do kasy to Invicta znowu sobie cennik zmieniła... Widzę że znowu transfer zdrożał
A ja za leki do stymulacji bez refundacji 6000 zl okolo….Tak, jedno opakowanie Bemfola bez refundacji to 240 zł. A ja mam 8 !!!
Mozesz dostac refundacje lekow doCiekawe czemu mi nikt nie zaproponował refundacji leków. Może dlatego ze miałam dofinansowanie z miasta w wys 6 tys?
Raczej nie, ja też miałam dofinansowanie z miasta a i tak dostałam jakaś refundację na leki. Pamiętam, że za menopur była mocna refundacja, ale niestety na np. lutinus już zniżki nie ma, a lekarz wolał go niż luteine.Ciekawe czemu mi nikt nie zaproponował refundacji leków. Może dlatego ze miałam dofinansowanie z miasta w wys 6 tys?
Amh powyzej 0.7Z tego co się orientuję to wiek poniższej 40 rż i amh poniżej 0,7.