Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Tak prolutex wlasnielaChance jaki progesteron dostałaś? Ja biorę Prolutex dwa razy dziennie zastrzyki 25mg podobno bardzo dobre. Trzymaj się, ja wierze, że będzie dobrze![]()
30 listopada minie 3 tygodnie… ale oni napisali ze „okolo” wiec roznie moze byc.Kiedy będą??? Chyba prawie już co ??
o retyDziewczyny to była najgorsza noc w moim życiu. Cały czas się trzęsę i nie mogę pozbierać. Wczoraj w nocy złapały mnie dreszcze, oblał zimny pot, dostałam kołatania serca i zebrało na wymioty, więc wstałam i poszłam do łazienki a tam się okazało że leci ze mnie żywa krewNie wiedziałam co robić bo byłam w szoku, jest noc mąż śpi bo rano do pracy, ja sama nie pojadę bo nie jestem w stanie i przecież nie będę dzwonić do mojej lekarki po nocy. Wziełam progesteron doustnie i dopochwowo oraz nospe bo pojawiał się ból i czekałam całą noc bo prawie nie spałam tylko co róż biegałam do toalety sprawdzić co się dzieje. Krwawienie prawie zachamowało ale jeszcze coś się wydostaje a ja musze się pozbierać do kupy i zadzwonić do teściowej żeby mnie zawiozła do kliniki bo ja nie dam rady prowadzić a mam wizytę która raczej potwierdzi najgorsze
![]()
Jestes mega dzielna!Dziękuję dziewczyny za słowa otuchyKrwawienie ustało i na usg już niczego nie było widać, więc przyczyna niestety nie znana. Z dobrych wieści to jest pęcherzyk, jest dobrze zlokalizowany, wszystko wygląda że jest w porządku. Maleństwo jest twardsze niż jego mama i mam nadzieję że dalej będzie walczyć. Kolejną wizytę mam na 06.12. żeby zobaczyć zarodek i pewnie serduszko
chyba że coś się będzie działo to od razu do kliniki.
Ja mam mutacje PAI 4G i MTHFR C677T badanie zrobione po 1 nieudanym transferze.
Ja sama brałam l- karnityne 2 nawet 3G dziennie i dawałam mężowi. Do tego po 200mg koenzymu, albo i nawet więcej czasem.W jakich dawkach wasi Panowie brali suple na poprawę nasienia chodzi mi o l-karnityne, l-arginine i koenzym Q10?
Mam nadzieję, że dostaniesz super wieści w następnym tygodniu30 listopada minie 3 tygodnie… ale oni napisali ze „okolo” wiec roznie moze byc.
o rety
Trzymam kciuki zeby to bylo krwawienie tylko z naczynka!!!
Jestem ciekawa jak to u was będzie :-) mam nadzieje na Happy end :-)30 listopada minie 3 tygodnie… ale oni napisali ze „okolo” wiec roznie moze byc.
o rety
Trzymam kciuki zeby to bylo krwawienie tylko z naczynka!!!
Wierz mi ze i jam ciekawaJestem ciekawa jak to u was będzie :-) mam nadzieje na Happy end :-)
oby tak bylo…Mam nadzieję, że dostaniesz super wieści w następnym tygodniu![]()