Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Tak prolutex wlasnielaChance jaki progesteron dostałaś? Ja biorę Prolutex dwa razy dziennie zastrzyki 25mg podobno bardzo dobre. Trzymaj się, ja wierze, że będzie dobrze![]()
30 listopada minie 3 tygodnie… ale oni napisali ze „okolo” wiec roznie moze byc.Kiedy będą??? Chyba prawie już co ??
o retyDziewczyny to była najgorsza noc w moim życiu. Cały czas się trzęsę i nie mogę pozbierać. Wczoraj w nocy złapały mnie dreszcze, oblał zimny pot, dostałam kołatania serca i zebrało na wymioty, więc wstałam i poszłam do łazienki a tam się okazało że leci ze mnie żywa krewNie wiedziałam co robić bo byłam w szoku, jest noc mąż śpi bo rano do pracy, ja sama nie pojadę bo nie jestem w stanie i przecież nie będę dzwonić do mojej lekarki po nocy. Wziełam progesteron doustnie i dopochwowo oraz nospe bo pojawiał się ból i czekałam całą noc bo prawie nie spałam tylko co róż biegałam do toalety sprawdzić co się dzieje. Krwawienie prawie zachamowało ale jeszcze coś się wydostaje a ja musze się pozbierać do kupy i zadzwonić do teściowej żeby mnie zawiozła do kliniki bo ja nie dam rady prowadzić a mam wizytę która raczej potwierdzi najgorsze
![]()
Jestes mega dzielna!Dziękuję dziewczyny za słowa otuchyKrwawienie ustało i na usg już niczego nie było widać, więc przyczyna niestety nie znana. Z dobrych wieści to jest pęcherzyk, jest dobrze zlokalizowany, wszystko wygląda że jest w porządku. Maleństwo jest twardsze niż jego mama i mam nadzieję że dalej będzie walczyć. Kolejną wizytę mam na 06.12. żeby zobaczyć zarodek i pewnie serduszko
chyba że coś się będzie działo to od razu do kliniki.
Ja mam mutacje PAI 4G i MTHFR C677T badanie zrobione po 1 nieudanym transferze.
Ja sama brałam l- karnityne 2 nawet 3G dziennie i dawałam mężowi. Do tego po 200mg koenzymu, albo i nawet więcej czasem.W jakich dawkach wasi Panowie brali suple na poprawę nasienia chodzi mi o l-karnityne, l-arginine i koenzym Q10?
Mam nadzieję, że dostaniesz super wieści w następnym tygodniu30 listopada minie 3 tygodnie… ale oni napisali ze „okolo” wiec roznie moze byc.
o rety
Trzymam kciuki zeby to bylo krwawienie tylko z naczynka!!!
Jestem ciekawa jak to u was będzie :-) mam nadzieje na Happy end :-)30 listopada minie 3 tygodnie… ale oni napisali ze „okolo” wiec roznie moze byc.
o rety
Trzymam kciuki zeby to bylo krwawienie tylko z naczynka!!!
Wierz mi ze i jam ciekawaJestem ciekawa jak to u was będzie :-) mam nadzieje na Happy end :-)
oby tak bylo…Mam nadzieję, że dostaniesz super wieści w następnym tygodniu![]()