Hankaa
Fanka BB :)
Wg mnie powinna być weryfikacja w 10dpt i przyrost po 48h bo tak to niepotrzebny stres.. trzymam kciuki za wysoką betęSpanikowałam strasznie dzisiaj...we wtorek mam 3 weryfikację i muszę jakoś przetrwać. Dziękuję
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Wg mnie powinna być weryfikacja w 10dpt i przyrost po 48h bo tak to niepotrzebny stres.. trzymam kciuki za wysoką betęSpanikowałam strasznie dzisiaj...we wtorek mam 3 weryfikację i muszę jakoś przetrwać. Dziękuję
3 dpt 26, 7 dpt 149, 10 dpt 432 z tym że ja miałam podane dwie blastki i obie się przyjęły więc nie ma co porównywać moich wynikówWiem to już mój 3 transfer...a jak było u Ciebie jakie miałaś betę?
Tez tak myślę.. chyba ostatni raz pisze się na taką weryfikację. Dziękuję!Wg mnie powinna być weryfikacja w 10dpt i przyrost po 48h bo tak to niepotrzebny stres.. trzymam kciuki za wysoką betę![]()
Super ze sie udało! Gratuluję!3 dpt 26, 7 dpt 149, 10 dpt 432 z tym że ja miałam podane dwie blastki i obie się przyjęły więc nie ma co porównywać moich wyników
DziękujęSuper ze sie udało! Gratuluję!
Czasem beta rośnie na samym początku a potem w 10dpt spada do 0. Dla lekarzy to ważna informacja, czy była próba zagniezdzenia czy nic sie nie działo. Wczesne weryfikację są dla nas stresujące, ale wartościowe dla całego procesu.Wg mnie powinna być weryfikacja w 10dpt i przyrost po 48h bo tak to niepotrzebny stres.. trzymam kciuki za wysoką betę![]()
Ja miałam pierwsza w 10dpt.. to chyba zależy od klinikiCzasem beta rośnie na samym początku a potem w 10dpt spada do 0. Dla lekarzy to ważna informacja, czy była próba zagniezdzenia czy nic sie nie działo. Wczesne weryfikację są dla nas stresujące, ale wartościowe dla całego procesu.