Aneczka85_01
Fanka BB :)
conajmiej 1 cyfrowa , teraz laska na fb pisała ze inna w 8 dniu miała ledwo 6 i się udałoMoże ja spacjalistą nie jestem ale wydaje mi się że beta powinna być dwucyfrowa po takim czasie.....
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
conajmiej 1 cyfrowa , teraz laska na fb pisała ze inna w 8 dniu miała ledwo 6 i się udałoMoże ja spacjalistą nie jestem ale wydaje mi się że beta powinna być dwucyfrowa po takim czasie.....
To może nie wszystko stracone.. zrób tak jak mówi lekarz. Trzymam kciukiconajmiej 1 cyfrowa , teraz laska na fb pisała ze inna w 8 dniu miała ledwo 6 i się udało
ja poprostu wiem ze nie udało się . To się czuje . Pójdę w piątek tylko po to by wysłać wynik do klinikiTo może nie wszystko stracone.. zrób tak jak mówi lekarz. Trzymam kciuki![]()
Sprawdzę w domu bo nie pamiętamjaki był w 6 ? Ja jeszcze przed punkcja miałam badanie i wynik się pokrywał z ilością
Też jestem tego zdania.Może ja spacjalistą nie jestem ale wydaje mi się że beta powinna być dwucyfrowa po takim czasie.....
Może bolec cię głowa, możesz być śpiąca i nie do życia- to normalne, możesz tez być super wredna dla mężaJak Się czuliście podczas stymulacji. Ja od tygodnia biorę metforminie i było ok. Teraz przy stymulacji mocno boli mnie głowa jestem zmęczona trochę brzuch boli. Czy to tak jest normalne . Dodam że złapałam drobna infekcje ale już ok tylko katar na szczęście
Ja miałam 2 dni z bólem głowy. W drugim dniu i trzecim.Jak Się czuliście podczas stymulacji. Ja od tygodnia biorę metforminie i było ok. Teraz przy stymulacji mocno boli mnie głowa jestem zmęczona trochę brzuch boli. Czy to tak jest normalne . Dodam że złapałam drobna infekcje ale już ok tylko katar na szczęście