Kasialucky
Fanka BB :)
A ile masz lat?Tylko ja chyba jestem starsza od Ciebie, a to wpływa na jakość. I jeszcze to nieszczęsne nasienie i fragmentacja na poziomie 41 %
Zastanawiam się czy suplementy poprawia choć trochę.
Ja 37
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
A ile masz lat?Tylko ja chyba jestem starsza od Ciebie, a to wpływa na jakość. I jeszcze to nieszczęsne nasienie i fragmentacja na poziomie 41 %
Zastanawiam się czy suplementy poprawia choć trochę.
39, jeszcze przez pół rokuA ile masz lat?
Ja 37
Ja w styczniu 3839, jeszcze przez pół roku![]()
Ja pierwszą stymulację miałam w wieku 37 lat i była jedna wielka kicha z blastek, wszystkie choreJa w styczniu 38![]()
ja w styczniu 37Ja w styczniu 38![]()
My nie mamy spokoju.Ja pierwszą stymulację miałam w wieku 37 lat i była jedna wielka kicha z blastek, wszystkie chore, drugą miałam jak pyklo mi 38 lat i to było to, strzał w 10
ale do niej przygotowalismy się tak jak trzeba, duża ilość sumpli, do tego dobre odżywianie się i spokój...
Ja pierwszą stymulację miałam w wieku 37 lat i była jedna wielka kicha z blastek, wszystkie chore, drugą miałam jak pyklo mi 38 lat i to było to, strzał w 10
ale do niej przygotowalismy się tak jak trzeba, duża ilość sumpli, do tego dobre odżywianie się i spokój...
Suple to my juz od roku bierzemyMy nie mamy spokoju.
2 tyg temu braliśmy ślub, teraz mam remont, za chwile koniec roku i nieszczęsny nowy z „ładem” … który przedsiębiorca to przejdzie w spokoju![]()
Wiem, wiem my tutaj znamy to bardzo dobrze.Dziękuję <3
Z natury jestem osobą rozsądna, ale te emocje jednak mnie przerastają
Trzeba przeanalizować sytuację. Nie powinnas dostawać okresu jak bierzesz progesteron.Dziewczyny po ostatnim nieudanym transferze okres przyszedł właśnie 9 dnia , teraz jego niema![]()