Aneczka85_01
Fanka BB :)
ja mam nadzieje ze firma mojego szefa przetrwa do jego emerytury która ma mieć już w styczniu 2023Ja przez nowy ład i pomysły Pisu prawdopodobnie będę mieć nadgodziny do końca świata [emoji33][emoji33]
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
ja mam nadzieje ze firma mojego szefa przetrwa do jego emerytury która ma mieć już w styczniu 2023Ja przez nowy ład i pomysły Pisu prawdopodobnie będę mieć nadgodziny do końca świata [emoji33][emoji33]
a czym obkurczaja? Ja podchodzilam do pierwszego ivf z 2 torbielami czekoladowymi. Najpierw bylam 3 miesiace wprowsdzona w menopauze. Efekt - 1 komorkanw 3ciej dobie, transfer, ciaza. Corka ma prawie 5 latJa tez już łapie schiza
Mimo ze stymulację zacznę z końcem stycznia ( jak dobrze pójdzie)
Bo narazie obkurczają moja torbiel
Endometrialna
Cały czas mi w głowie siedzi czy będą dobre jajeczka i czy uzyskam zarodki
Ja jestem świeżo po biopsji endometrium. Robi sie 5dpo i 7 dpo. Badają wtedy komórki nk i to daje jakieś pojęcie o oknie implantacyjnym, ale nie jest to test ERA. U nas koszt łączny to prawie 3tys. Czekam na wyniki. Samo badanie nie jest zbyt miłym doswiadczeniem, ale da się znieść bez znieczulenia.Jest taki test jak bee redy albo receptywnośc endonometrium , sprawdza okno implantacyjne cxy nie jest przesunięte. Ale to koszt około 2 tyś.
Z tego co pamietam @annemarie miała chyba taki problem ,że właśnie szybko po transferze okres przychodził, może ci coś podpowie.
Implant Reseligo/ działanie farmakologicznej menopauzy, rolnej dla chorujących na raka, bo visanne jest za słabea czym obkurczaja? Ja podchodzilam do pierwszego ivf z 2 torbielami czekoladowymi. Najpierw bylam 3 miesiace wprowsdzona w menopauze. Efekt - 1 komorkanw 3ciej dobie, transfer, ciaza. Corka ma prawie 5 lat
Glowa do gory!
my mrozimy i zbieramy jeszcze więcej.8 to wcale nie jest zły wynik, ja miałam 8 z czego mamy 4 blastki tzn. Zostały 3 i to całkiem niezle4AA 4AB i 5BA.
Pierwszy transfer bez dodatkowych badań, po niepowodzeniu zrobiłam badania genetyczne i wyszła mi mutacja z niecierpliwością czekam na drugi![]()
Czyzbys była księgowa ?Ja przez nowy ład i pomysły Pisu prawdopodobnie będę mieć nadgodziny do końca świata [emoji33][emoji33]
Ja tez zmagałam się z bólem głowy. I to takim ohydnym, na którego leki nie działałyWczoraj wzięłam pierwszym zastrzyk bemfola i dziś już ból głowy i czuję się tak otumaniona jak po lekach na alergie[emoji85][emoji85] Masakra. Jak ja w robocie wytrzymam [emoji1787][emoji1787]
Nie. Ale niestety nasz urząd pewnie będzie wypłacał nowy pomysł pisu, a wcześniej przenieśli 1/3 osób do innych działów.Czyzbys była księgowa ?
Mi na razie jeszcze aż tak ten ból nie przeszkadza. Jestem przyzwyczajona do bolesnych migren. Jakoś dam radę, ale najgorsze to otępienie. Już rozumiem koleżanki z mgłą pokowidową[emoji33]Ja tez zmagałam się z bólem głowy. I to takim ohydnym, na którego leki nie działały![]()