Dziwne, ze u was nic niewiadomo. W jakiej jesteś klinice? Do 36 rz zapładniają tylko 6 komórek.Super![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dziwne, ze u was nic niewiadomo. W jakiej jesteś klinice? Do 36 rz zapładniają tylko 6 komórek.Super![]()
A Ty nie masz nic ustalone
Ja mam 34 lata i zapladniali wszystkie. Może dlatego że z mężem zdecydowaliśmy o tym że niewykorzystane zarodki oddamy do adopcji.Dziwne, ze u was nic. W jakiej jesteś klinice? Do 36 rz zapładniają tylko 6 komórek.
Ja mam ponad 38Dziwne, ze u was nic niewiadomo. W jakiej jesteś klinice? Do 36 rz zapładniają tylko 6 komórek.
Nas nikt nie pytał czy chcemy oddac i co z nimi zrobimyJa mam 34 lata i zapladniali wszystkie. Może dlatego że z mężem zdecydowaliśmy o tym że niewykorzystane zarodki oddamy do adopcji.
W PL jest zapis ze w szczególnych przypadkach, można wszystkie. Czyli np. niepłodność męska jak kryptozoospermia itd Na tej podstawie lekarz może zaplodnic wszystkie.Ja mam 34 lata i zapladniali wszystkie. Może dlatego że z mężem zdecydowaliśmy o tym że niewykorzystane zarodki oddamy do adopcji.
A Ty jesteś w PL bo tylko w PL nie można niszczyć zarodków. Są kraje w których zarodki niepłodnych par nie idą do adopcji. I w ogóle adopcja zarodka jest niedozwolona.Nas nikt nie pytał czy chcemy oddac i co z nimi zrobimy
Tak tak w Polsce...a już sama nie wiem co myśleć ..chyba w ogóle jestem zła bo nie dość że tyle nie jasności to jeszcze estriadol bardzo wysoki i nawet przyjmując że będą zarodki t transfer dopiero w następnym cykliA Ty jesteś w PL bo tylko w PL nie można niszczyć zarodków. Są kraje w których zarodki niepłodnych par nie idą do adopcji. I w ogóle adopcja zarodka jest niedozwolona.
A to ile pęcherzyków, ze estradiol taki wysoki?Tak tak w Polsce...a już sama nie wiem co myśleć ..chyba w ogóle jestem zła bo nie dość że tyle nie jasności to jeszcze estriadol bardzo wysoki i nawet przyjmując że będą zarodki t transfer dopiero w następnym cykli
Ja to wszystko przed stymulacją już miałam ustalone. Ja mam wszystko w umówie, co na wypadek niewykorzystania zarodków, naszej śmierci, rozwodu. W jakiej klinice jesteś?Nas nikt nie pytał czy chcemy oddac i co z nimi zrobimy