Aneczka85_01
Fanka BB :)
nie miałamDziewczyny czy wy na cyklu naturalnym miałyście sprawdzane hormony w dniu transferu?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
nie miałamDziewczyny czy wy na cyklu naturalnym miałyście sprawdzane hormony w dniu transferu?
Powodzenia !!!Ja już czekam w klinice na śnieżynkę .... Jak na szpilkach
Trzymam kciuki za udany transferDzięki za informacje. No u mnie lekarz na pewno jest zwolennikiem na naturalnym, ale sytuacja nas zaskoczyła teraz. Na pewno nie pomaga że przerwa świąteczna niedługo i już mam stres że nie zdążymy. A się suplementuje i dietuje pod ten transfer jak zła, więc mega by mi było żal gdyby się teraz nie udało. No i przerwę w pracy mam wiec jakby idealnie pod transfer. No ale zobaczymy jeszcze
Aaaaa!!!! Powodzenia!!!!!Ja już czekam w klinice na śnieżynkę .... Jak na szpilkach
Ja już czekam w klinice na śnieżynkę .... Jak na szpilkach
No to teraz spokojnego wyczekiwania na testMelduję że już w domku jestem i sobie leżę i pije ciepła herbatkę no i z tego wszystkiego w aptece .....źle pin wpisałam 2razy![]()
Dokladnie obys wyczekiwala na tescik w spokojuNo to teraz spokojnego wyczekiwania na testtrzymam kciuki
kiedy beta?
No mówili że 20mam robić czyli albo będą fajne swieta albo nieNo to teraz spokojnego wyczekiwania na testtrzymam kciuki
kiedy beta?