reklama

Kto po in vitro?

reklama
Lawendowy Sen chyba znam przyczynę - w niedzielę zachcialo mi się mielonych, no i zrobiłam z babcią, a ona nie chciała mojego jedzenia, więc musiałam zabrać wszystkie do domu, a że dużo ich, więc wczoraj zrobiłam z nich klopsiki w sosie koperkowym, no i wczoraj po obiedzie źle mi się zrobiło, a dziś z ryżem je zjadłam i znowu gorzej, więc to chyba przez nie ... resztę dam dla Almy ... cały czas myślę,czy te pioruny i grzmoty jakie słyszę z mojego brzucha nie straszą babelków :baffled: kurcze, zawsze lubiłam takie klopsiki, cóż maluchy mają inny gust

Czytam wasze wiadomości: o rany Molla trzymam kciuki, żeby drugi maluszek było dobrze zadomwiony!

Hola
, dobrze ze z maleństwem wszystko ok! 7 tydzień licząc od ostatniej @ czy wieku zarodka? Bo zastanawiam sie kiedy serduszko już zaczyna bić? Musisz leżeć teraz plackiem! Koniecznie.&&&&&&& żeby maluszek ładnie sie rozwijał;)

Milenek, cudowne wieści! No to cichutko gratuluje, powróż betke za 2 dni, niech ślicznie przyrasta:)))

Gotadora, widzę ze maluszki dają o sobie znać:)

Mayyka a który to dpt? spokojnie, to pewnie nic takiego, ale lepiej skontaktuj sie z lekarzem. Powinnaś leżeć.

Molla zmroziły mnie Twoje wiadomości. Moje serce ma kciuki, bo czuję jak się zaciskają za Twoje dziecko. Będzie dobrze, musi być dobrze!!

Hola​ za Was również. Odpoczywaj ile tylko możesz.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry