Hankaa
Fanka BB :)
Kochana na spokojnie, ja badałam tylko do ponad 1000. Czekaj cierpliwie na USG trzymam mocno kciukiAle według dostępnego kalkulatora przyrost wynosi tylko 19 %, a powinno wzrastać o około 66%. Tracę nadzieję.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Kochana na spokojnie, ja badałam tylko do ponad 1000. Czekaj cierpliwie na USG trzymam mocno kciukiAle według dostępnego kalkulatora przyrost wynosi tylko 19 %, a powinno wzrastać o około 66%. Tracę nadzieję.
Dziękuję Wam za wsparcieKochana na spokojnie, ja badałam tylko do ponad 1000. Czekaj cierpliwie na USG trzymam mocno kciuki![]()
Nie ma sensu badać przyrostów przy takich wielkościach bety, a po drugie w odstępach czasu 5 albo 8 dni. Teraz tylko USG może stwierdzić czy ciąża jest w macicy i czy prawidłowo się rozwija. Ja słyszałam serduszka przy becie 32 tyś. Idź na usgDziewczyny potrzebuje Waszej pomocy i słów wsparcia. Jedna procedura, trzeci transfer. Poniżej moje wyniki betaHCG: 02.12.2021 137
07.12.2021 1393
14.12.2021 10097
16.12.2021 16594
28.12.2021 47209
Ostatni i przed ostatni wynik to bardzo mały przyrost. Proszę o wasze opinie.
Teraz jest ważny obraz usg. Nie rób więcej usg, bo to nie ma najmniejszego sensu teraz. Teraz zwalnia beta, a później bedzie nawet chyba spadała z tego co mówił mi lekarz. Więc albo czekaj do 5 stycznia albo przyśpiesz wizytę jak się niepokoisz.Ale według dostępnego kalkulatora przyrost wynosi tylko 19 %, a powinno wzrastać o około 66%. Tracę nadzieję.
Te przeciwciała masz ty czy partner?Dziewczyny mam pytanie.
wykryto u nas przeciwciała przeciwplemnikowe we krwi , ASA.
Czy któraś z was spotkała się by przed stymulacją podawać na to sterydy dla kobiety i partnera?
No właśnie mam i ja i mąż. We krwi.Te przeciwciała masz ty czy partner?
Jeśli ty, to one nie przeszkadzają w procedurze in vitro.
Ja mam wysokie, powyżej 1:400 i nie miałam na to nic. Zajście w ciążę przy naturalnych staraniach jest trudniejsze, te przeciwciała kumulują się w śluzie szyjkowym i mordują plemniki, dlatego nie dochodzi do zapłodnienia.
Pytałam mojej immunolozki czy da mi na to sterydy, ale powiedziała, że ta terapia jest nieskuteczna i poziom przeciwciał szybko wzrasta pomimo brania sterydu. Ale wiem, że niektórzy lekarze przepisują na to steryd. W procedurze in vitro omijasz szyjkę, bo wprowadzasz zarodek bezpośrednio do macicy,dlatego nie maja one znaczenia. Chociaż inny ginekolog miał odmienne zdanie na ten temat, ale już tam nie chodzę i nie miałam zaufania do niego. [emoji2370]
Jeśli partner ma przeciwciała, to sytuacja jest bardziej skomplikowana, bo one mogą powodować słaba jakość nasienia.
Ale to tylko na początku. Potem już się nie sprawdza tylko już usg.Ale według dostępnego kalkulatora przyrost wynosi tylko 19 %, a powinno wzrastać o około 66%. Tracę nadzieję.
U nas były przeciwciała u męża i dostał Medrol od profesora.No właśnie mam i ja i mąż. We krwi.