Magda 1234
Fanka BB :)
A możesz napisać jakie miałaś wyniki krzywej cukrowej,, ja miałam brać aż 3 razy dziennieTak,wieczorem
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
A możesz napisać jakie miałaś wyniki krzywej cukrowej,, ja miałam brać aż 3 razy dziennieTak,wieczorem
Wow... SuperWszystko jest dobrze!
Jest zarodek i tętniące krążenie![]()
U mnie pelny 6 tydzienWow... Super.. Niesamowita Twoja historia. Gratki
Który to Twój tydzień? I ile Twój maluszek już mierzy?
Pięknie !!! Jak dziewczynka to powinna być Wiktoria :-)U mnie pelny 6 tydzien
Wg usg kropek ma 4 mm
Termin porodu 23-24.08.2022
Tak, historia brzmi jak CZYJAS, jak dziewczyn ktore tu byly przede mna… nie jak moja. Zupelnie to nie pasuje do tego czego sie spodziewalam od zycia…
I jestem taka zakoczona i szczesliwa
Dziewczyny, ja juz sie pogodzilam z brakiem dzieci…
Nie poddawajcie sie
NigdyZobacz załącznik 1351913
A jak Twoje maja na imie??Pięknie !!! Jak dziewczynka to powinna być Wiktoria :-)
Sabina i Janina - obie babcie. Jedna przeżyła obóz druga wywóz na roboty niedaleko im do Wiktorii :-)A jak Twoje maja na imie??
![]()
Jak beta kochana ???Ja jutro idę na bete 2 razmam nadzieję, że będzie świętowanie
![]()
Super.Wszystko jest dobrze!
Jest zarodek i tętniące krążenie![]()
Ale superSabina i Janina - obie babcie. Jedna przeżyła obóz druga wywóz na roboty niedaleko im do Wiktorii :-)
Ja to bralam przez zawyzony HOMA INDEX,na zlecenie immunologa.A możesz napisać jakie miałaś wyniki krzywej cukrowej,, ja miałam brać aż 3 razy dziennie