A jak wszystko potoczyło sie u Ciebie z takimi wynikami?Ja w 7dc miałam Estradiol 834.28pg/ml
I progesteron 0.46ng/ml
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
A jak wszystko potoczyło sie u Ciebie z takimi wynikami?Ja w 7dc miałam Estradiol 834.28pg/ml
I progesteron 0.46ng/ml
Hmm.. Źle Cię zrozumialam albo się zakręciłam..taki Estradiol miałam w 7dc ale w miesiącu w którym miałam punkcję czyli w czerwcu. Pierwszy transfer miałam we wrześniu i przed nim robiłam progesteron. Wynik był ok ale zarodek się nie zagnieździł. W październiku miałam drugi transfer i też tylko progesteron badałam, też wynik w normie i się udało [emoji16]A jak wszystko potoczyło sie u Ciebie z takimi wynikami?
Super, o to mi chodziłoHmm.. Źle Cię zrozumialam albo się zakręciłam..taki Estradiol miałam w 7dc ale w miesiącu w którym miałam punkcję czyli w czerwcu. Pierwszy transfer miałam we wrześniu i przed nim robiłam progesteron. Wynik był ok ale zarodek się nie zagnieździł. W październiku miałam drugi transfer i też tylko progesteron badałam, też wynik w normie i się udało [emoji16]
A to zależy czy idziesz do tranferu na cyklu naturalnym czy sztucznymSuper, o to mi chodziłoa wiesz jakie powinny być te wyniki optymalnie?
Na sztucznymA to zależy czy idziesz do tranferu na cyklu naturalnym czy sztucznym
Super, o to mi chodziłoa wiesz jakie powinny być te wyniki optymalnie?
1AB w piątej dobie jest znakomity? Może mają jakieś inne oznaczenia niż reszta świata? Wiadomo, że z każdego zarodka może być ciąża, ale znakomity to w moim mniemaniu byłby 5AA.Hej laseczki wróciłam z wizytyWszystko po punkcji w porządku. Od następnego cyklu czyli 20 stycznia zaczynam brać estrofem i na początku lutego transfer. Gadałam z lekarzem na temat szans naszych zarodków 2AB i 1AB i podobno zarodki są znakomite, a szanse ogromne
Trzy razy pytałam, czy aby na pewno. I teraz tak albo nasza klinika ma inne pojęcie "znakomitości", albo lekarz nie chciał odbierać mi nadziei. Dwóch też mi nie podadzą, bo z tych 1AB jest mnóstwo ciąż
Powiem szczerze, że nadal nie mogę się po tej wizycie otrząsnąć.
No ale przede mną 4 szanse
Dostałam też płytkę z całodobowym monitoringiem zarodków, ale nie mam odtwarzacza![]()
Ja sama nie wiedziałam do końca na jakim cyklu podejdę. Wszystko w 100% okazało się w dniu punkcji. A skoro mieliśmy i tak miesiąc czekać to w tym czasie się zaszczepiłam, później stwierdziliśmy, że jeszcze wakacje nam się należą więc o kolejny miesiąc przesunęliśmy i tym sposobem dopiero we wrześniu na cyklu sztucznym podeszliśmyA to zależy czy idziesz do tranferu na cyklu naturalnym czy sztucznym
Ja mam w brzuchu 3bb. 4ab się nie przyjął1AB w piątej dobie jest znakomity? Może mają jakieś inne oznaczenia niż reszta świata? Wiadomo, że z każdego zarodka może być ciąża, ale znakomity to w moim mniemaniu byłby 5AA.
Ale jak ostatnio byłam u lekarza to mówiłam, że mamy dwa zarodki jakos 5.2.3 i chyba 5.1.3 i że raczej z nich nic nie będzie, to też mi lekarz powoedzial, zeby nie spisywać ich na straty. Jak nic nam nie zostanie to z nimi też spróbujemy, ale wiadomo, że zaczynamy od lepszych.