Ja tez na cyklu sztycznym i 7 dpt mialam progesteron 12, lekarz odpisal mi ze jest okTak zrobię , ale już mam stresa ….
Cykl sztuczny progesteron 12 to nie za mało ??
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja tez na cyklu sztycznym i 7 dpt mialam progesteron 12, lekarz odpisal mi ze jest okTak zrobię , ale już mam stresa ….
Cykl sztuczny progesteron 12 to nie za mało ??
Dla niektórych ZD to jak cukrzyca przecież. Obraz chłopca z klanu to dla wielu ludzi obraz dziecka z ZD. Tylko on jest mozaiką, czyli nie wszystkie komórki maja trisomie. A za tym idzie przecież nasilenie zespołu.Dla mnie to jakiś absurd, żeby adoptować zarodek z wadami genetycznymi... Bardzo chciałabym mieć dziecko, no ale bez przesady. Ja rozumiem, że jak się tak trafi i rodzice decyduja, że dadzą radę, że kochają i już. Ale z pełna świadomością adoptować chory zarodek?! Nie zrozumiem
Ludzie adoptują dzieci z niepełnosprawnościami, chore. Kwestia decyzji i wzięcia odpowiedzialności.Dla mnie to jakiś absurd, żeby adoptować zarodek z wadami genetycznymi... Bardzo chciałabym mieć dziecko, no ale bez przesady. Ja rozumiem, że jak się tak trafi i rodzice decyduja, że dadzą radę, że kochają i już. Ale z pełna świadomością adoptować chory zarodek?! Nie zrozumiem
No, ale jeżeli świadomość jest taka sama jak przy adopcji to niezbyt dobrze fo rokuje.Ludzie adoptują dzieci z niepełnosprawnościami, chore. Kwestia decyzji i wzięcia odpowiedzialności.
hej Kate, masz juz upatrzona klinike gdzie bys chciala przeniesc? ja tez myslalam o tym, ja puki co ciaza po 1 tranferze genetycznie przebadanej blastki, 3 blastki czekaja dalej w klinice, wrocimy jeszcze po rodzensrwo za jakis czas alr jakby sie znow pierwszy transfer udal to bym myslala nad przeniesieniem zarodkow poza Pl daj znac czy sie orientowalas jakie to kosztyNie no jestem świremto się nie zmieniło. Obecnie to myśle, żeby przenieść zarodki do innej kliniki. Już nawet wstępnie rozmawiałam poza PL. Bo to co się tutaj dzieje nie podoba mi się zbytnio.
Gorzej, ze jeżeli kiedykolwiek zmienię zdanie to nie we wszystkich krajach adopcja zarodka jest akceptowana. I trochę się wacham czy przenosić.
No, ale jakoś nie chciałabym, żeby ktoś zaadoptował zarodek ZD bo zniszczyć nie będę mogła w PL.
DziekujeJa tez na cyklu sztycznym i 7 dpt mialam progesteron 12, lekarz odpisal mi ze jest ok
Nie brałamNie brałaś ovitrelle?
Powtórz jutro wynik [emoji847] coś się zaczęło dziać !Dziewczyny mam wyniki bety z wczoraj : 5dpt blastocysty : 4,96 myślicie ze to już nic z tego ??
Ja miałam 2 razy puste jajo zakończone koło 8tc i dwa to były poronienia zatrzymane w 11 i 13tcA w jakich tygodniach ciążę się kończyły?