Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Jutro wszystko się wyjaśni ...Ja dziś już co chwilę latam Apraszam czy jest krew bo brzuch mnie boli..
Miałaś ovitrelle albo pregnyl? Jeśli tak to mogą być pozostałości po zastrzyku . Tak czy inaczej i tak musisz zrobić jeszcze weryfikacjeCześć. Wracam do Was po dłuższym czasie. Jestem po moim 5 transferze. Dziś 4dpt i pierwsza weryfikacja. Mam bete, która wynosi 6,13 mlU/ml. Czy taka beta wskazuje na to, że coś się zadziało i trzeba trzymac kciuki za przyrost? Kolejną weryfikację mam w 7dpt czyli w czwartek...
Właśnie nie miałam, żadnego zastrzyku. Przy świeżym miałam i wtedy beta rzeczywiście przy pierwszej weryfikacji była a przy kolejnej już nie. Teraz jestem na luteinie i estrofemie, transfer mrozaczka. Będę czekać niecierpliwie do czwartku i do wyników, żeby zobaczyć co się zadzieje..Miałaś ovitrelle albo pregnyl? Jeśli tak to mogą być pozostałości po zastrzyku . Tak czy inaczej i tak musisz zrobić jeszcze weryfikacjejeśli to nie zastrzyk to ważny jest przyrost. Trzymam kciuki
![]()
Coś ruszyło więc kciuki za przyrost !!!Właśnie nie miałam, żadnego zastrzyku. Przy świeżym miałam i wtedy beta rzeczywiście przy pierwszej weryfikacji była a przy kolejnej już nie. Teraz jestem na luteinie i estrofemie, transfer mrozaczka. Będę czekać niecierpliwie do czwartku i do wyników, żeby zobaczyć co się zadzieje..
To to nie chcę zapeszać ale dobrze rokujeWłaśnie nie miałam, żadnego zastrzyku. Przy świeżym miałam i wtedy beta rzeczywiście przy pierwszej weryfikacji była a przy kolejnej już nie. Teraz jestem na luteinie i estrofemie, transfer mrozaczka. Będę czekać niecierpliwie do czwartku i do wyników, żeby zobaczyć co się zadzieje..
progesteron, Estradiol, betaA jakie hormony masz zrobić?
Oj tak ktoś próbuje się w Ciebie wygryźćWłaśnie nie miałam, żadnego zastrzyku. Przy świeżym miałam i wtedy beta rzeczywiście przy pierwszej weryfikacji była a przy kolejnej już nie. Teraz jestem na luteinie i estrofemie, transfer mrozaczka. Będę czekać niecierpliwie do czwartku i do wyników, żeby zobaczyć co się zadzieje..