14,49 ng/mlJaki masz progesteron
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
14,49 ng/mlJaki masz progesteron
Pytałam bo ja właśnie 4 dzień po ransferde miałam jakieś 17 i dołożyła mi też prolutex i dwa dni ppIej wskoczyło na 52..trzymam kciuki14,49 ng/ml
A chu. wie jak ja urodzę@fredka84 a ty kiedy , i jak będziesz w końcu rodzić? Cc czy na żywioł idziesz?
A co potrzebuje od ciebie zaświadczenie do cc tak? Ja przy pierwszej zadzwoniłam do neurologa i powiedziałam że potrzebuję zaświadczenie że mam problem z plecami i nie mogę sama rodzic, i mi wystawiła. A teraz jak miałam Już cc to drugie z marszu robią, no i mloda tyłkiem odwrócona więc i tak sama bym nie urodziłaA chu. wie jak ja urodzę. Z moim lekarzem nie idzie się dogadać a po psyhoatrach raczej mi się nie uśmiecha jeździć
. Coś już z nim gadałam że wolę cesarkę, ale ja sama chyba nie wiem co wolę. Boje się i tego i tego
. Za dwa tygodnie kolejna wizyta to może na coś się zdecyduję
![]()
Moja jedna z przebadanych zdrowych blastek miała 12 bl. w 3 dobie. Także głowa do góryU nas jest czynnik męski niestety.
U nas właśnie czynnik męski niestety... 8 jest idealnie, 10-12 trochę gorzej, bo podział za szybki.
Ja miałam świeży transfer w 3 dobie i zarodek był już częściowo kompaktujacy więc do przodu. Właśnie leży w lozeczku i zasypia [emoji16]U nas jest czynnik męski niestety.
U nas właśnie czynnik męski niestety... 8 jest idealnie, 10-12 trochę gorzej, bo podział za szybki.
A właśnie - co do ananasa. Ja brałam przed i kilka dni po transferze, ale potem doczytałam na innych serwisach, że jednak ananas tylko PRZED, bo potem wywołuje skurcze i może zaszkodzić implementacji :OCo do zaleceń po transferze:
Ja tam myśle, ze jeżeli ma być dobrze to będzie.
Rozdanie już było :-) jakiś materiał genetyczny tam jest, czy poprawny czas pokaże.
Jeżeli jesteś dobry inkubator to nic co zrobisz nie spowoduje utraty. A jeżeli jakiś wymagający to już pomoc lekarzy potrzebna. Moim zdaniem te wszystkie cuda : lezenie, nie leżenie to próba kontroli. Zrobię to i to będzie dobrze. Nie ms recepty to tak nie działa.
Nie zamierzasz herbaty 5 x w lewo a potem w prawo i będzie implantacja:/)
Ale idąc tokiem naukowym - stres który powoduje kortyzol No niezbyt. Dlatego u mnie w klinice relanium dostajesz i na skurcze tez pomaga. Chociaż ostatnio chyba to obalilikurcze wszystko negują te naukowce
Z nowinek to ananas i bromelina ponoć pomaga. Nie pamietam nazwy :-)
Ja nie jadłam i dzieci mam, ale może…
Napewno brac kwas foliowy, odmóżdżać się jak najczęściej I unikać gorących kąpieli, niby kawę tez odradzają.
Tak naprawdę nie ma recepty przykro mi…
Nie można chyba niedojrzałego, bo to chodzi o fazę dojrzałości. A nie o to kiedy.A właśnie - co do ananasa. Ja brałam przed i kilka dni po transferze, ale potem doczytałam na innych serwisach, że jednak ananas tylko PRZED, bo potem wywołuje skurcze i może zaszkodzić implementacji :O
To jak to z tymi ananasami? Kiedy jeść i ile? Wiecie?
Nie mam pojęcia, na żadnego ananasa nie jadłamA właśnie - co do ananasa. Ja brałam przed i kilka dni po transferze, ale potem doczytałam na innych serwisach, że jednak ananas tylko PRZED, bo potem wywołuje skurcze i może zaszkodzić implementacji :O
To jak to z tymi ananasami? Kiedy jeść i ile? Wiecie?