Gonzi
Fanka BB :)
No wiem wiem. Dopytam. Pewnie nie można. Mi niby lekarka mówiła że tylko ukłucieNie mam pojęcia kochana czy jest taka opcja ale dziewczyny tu różnie to odczuwały . Może moja doktor była bardzo mało delikatna [emoji6]
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
No wiem wiem. Dopytam. Pewnie nie można. Mi niby lekarka mówiła że tylko ukłucieNie mam pojęcia kochana czy jest taka opcja ale dziewczyny tu różnie to odczuwały . Może moja doktor była bardzo mało delikatna [emoji6]
Kochana ty mówisz że czujesz s jak mamut, mnie w tym roku mija 13 lat starań od ślubu jak się staramy, a przed ślubem też się staraliśmy bo stwierdziliśmy że jak będzie to super taki prezent ślubny, a tu lipa do dnia dzisiejszego, tyle lat tyle starań ach. Dziś mija 7 dzień od drugie transferu, pierwszy niestety odszedł, I nie wiem czy dobrze zrobiłam ale zrobiłam dzis betę zobaczyć czy cokolwiek drgnelo, I nic klapa wynik 1.2, dramat, wynik taki jak przy poprzednim podejściu po 14 dniach od transferu, noi mala zalamka, płacz, co dalej.Chyba musisz. Ja kilku lekarzy przeszłam ale oni jednogłośnie mówili, że najlepiej Ok 20 żeby był.
No to ja podbijam stawkę. 10 lat minie mi na koniec tego miesiąca. 10 lat starań I wyjazdów do klinik. Czuję się jak mamut...
Mi też mija dasz 7 dzień po transferze i moja beta to 1.2, masakra, jutro chyba jeszcze pójdę zrobić progesteron. Narazie załamka płacz.Mam wyniki! Beta ładnie urosła chyba. Dziś 7dpt, w 4 dpt było 6,13. Martwi mnie ten prog i estradiol..
Co myślicie?
Może jeszcze ruszy, będę trzymać kciukiMi też mija dasz 7 dzień po transferze i moja beta to 1.2, masakra, jutro chyba jeszcze pójdę zrobić progesteron. Narazie załamka płacz.
A w którym dniu po punkcji miałaś transfer?Mi też mija dasz 7 dzień po transferze i moja beta to 1.2, masakra, jutro chyba jeszcze pójdę zrobić progesteron. Narazie załamka płacz.
Ja się nie znam tak dobrze, ale podbijam :*Jestem trochę zmartwiona. Wczoraj wieczorem miałam pobierana krew na Lh, estradiol i progesteron ( już po owulacji) i dziś przyszły wyniki. Mam pojawić się dopiero w poniedziałek na transferze, ale mam niski estradiol- tylko 45wiem, że zawsze spada po owulacji, ale aż tak niski jest ok? Progesteron też niski, ale on dopiero zacznie rosnac. Napisałam do opiekuna i teraz czekam. Boję się, że zostanę olana.
Ja jestem z 3 dzieci po 3-4 dni sama taka prace ma moj maz,ze go rzadko widze,do tego dwa psy i wielki dom. ,Kawe,zębyNie mów mi tak bo właśnie usiadłam od 7:00 rano pierwszy raz. Mam tyle roboty… siedzę po 10h sama w domu i wszystko muszę w tym czasie ogarnąć. Myśle, ze jestem MEGA zorganizowana![]()
Dzięki, no martwię się trochę, a klinika mnie olewaJa się nie znam tak dobrze, ale podbijam :*
Gdzie się leczyszDzięki, no martwię się trochę, a klinika mnie olewa![]()
Invicta GdańskGdzie się leczysz