Magda 1234
Fanka BB :)
Ty też piszesz do opiekunów czy bezpośrednio do lekarza..kurcze tyle kasy się zostawia w klinikach takie to drogie a oni ??? W nosie maja pacjentówInvicta Gdańsk
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ty też piszesz do opiekunów czy bezpośrednio do lekarza..kurcze tyle kasy się zostawia w klinikach takie to drogie a oni ??? W nosie maja pacjentówInvicta Gdańsk
13.01 miałam drugi transfer, pierwszy nieudany. W 19 dniu cyklu, miesiaczka była wywoływana, bo ja nie mam samoistnych miesiaczek.A w którym dniu po punkcji miałaś transfer?
Do opiekunek niestety, ale podejrzewam że im też ciężko pogadać z lekarzem jak oni ciągle wizyty zabiegi itd zabiegani sąTy też piszesz do opiekunów czy bezpośrednio do lekarza..kurcze tyle kasy się zostawia w klinikach takie to drogie a oni ??? W nosie maja pacjentów
Spokojnie. Daj im chwilę czasu. Ja też jestem w Invicta Gdańsk i nigdy nie zdarzyło mi się, zostać bez odpowiedziDo opiekunek niestety, ale podejrzewam że im też ciężko pogadać z lekarzem jak oni ciągle wizyty zabiegi itd zabiegani są ☹
No człowiek orkiestra z CiebieJa jestem z 3 dzieci po 3-4 dni sama taka prace ma moj maz,ze go rzadko widze,do tego dwa psy i wielki dom. ,Kawe,zębyogarniam pomimo to.Ja z totalnej ofiary zrobilam sie taka multikuli ze hej
Dzieci mnie ogarnęły
Byly czasy ze mialam kawe w termosie,taki typ
Kazdy robi tyle na ile go stac i nie ma sie co spinac.
Ale cie pociesze jak trojka ma rsv i 40 stopni goraczki to tez wysiadam.
Zobaczysz ,ze z czasem jak male staną na nogi bedzie o wiele łatwiej.![]()
No to trzymamy kciuki za cały koszyczek jajekHej. Dziewczyny ja też zaczęłam procedurę. Dziś była u lekarza i dostałam 150 mensinor i 150 bemfola. Mam niskie AMH bo tylko 0.79. tak bardzo chcemy mieć tego maluszka, ale jestem tym wszystkim przerażona26 jadę na podgląd.
Mi progesteron spadł do 13 i dostałam więcej globulek. Podniusl się do 24Dziewczyny odebrałam wynik i nie wiem co myśleć..beta 83.dzis 173.prohesteon natomiast spadł z 50 na 20nie wiem co myslec