reklama

Kto po in vitro?

Aa rozumiem. A to są też zarodki od par z problemami z plodnoscia? Czy np. ludzie mogą za jakieś wynagrodzenie oddać swoje komórki, plemniki? Coś na zasadzie jak na amerykańskich filmach, że faceci zarabiają oddając spermę do banku nasienia? Pytam z czystej ciekawości i niedzielnych nudów uwięziona z powodu covidu w domu :)
Covid? Kocka Ty teraz? Przykro mi bardzo.

reklama
Aa rozumiem. A to są też zarodki od par z problemami z plodnoscia? Czy np. ludzie mogą za jakieś wynagrodzenie oddać swoje komórki, plemniki? Coś na zasadzie jak na amerykańskich filmach, że faceci zarabiają oddając spermę do banku nasienia? Pytam z czystej ciekawości i niedzielnych nudów uwięziona z powodu covidu w domu :)

To nie są zarodki od par leczących się. Pochodzą z dawstwa komórek i spermy .

reklama
Cześć,
Jestem świeżo na forum, świeżo też po transferze zarodka, jeszcze przed badaniami. Starałam się nie czytać nic i czekać, ale dziś wymieklam i mam do was kilka pytan. Czy uporczywy ból z prawej strony to zła wróżba? Takie trochę uczucie ciała obcego, szarpania. Po tygodniu od transferu raczej nie powinno być żadnych objawów?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry