Napisałam privTak ja. Już tutaj pisałam.
Napisz na priv
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Napisałam privTak ja. Już tutaj pisałam.
Napisz na priv
OdpisałamNapisałam priv
Z tego co mówił mi lekarz chlamydia powoduje poronoenia, ale na późniejszym etapie.Cześć dziewczyny !
Przed punkcja lekarz zrobił mi wymaz na chlamydie i był dodatni , dostałam antybiotyk po którym nie zlecił kontroli . Podeszłam do pierwszego transferu , nie udał się . Zrobilam ta chlamydie z krwi tak z ciekawości a tu dodatnia … dziś idę ma wizytę ciekawe co powie . Także transfer mialam z chlamydią , mógł to być przecież powód tego ze się nie udało prawda ?
W jakiej klinice jesteś?Transfer w poniedziałek. Tona leków już kupionaoczywiście nie obyło się bez przygód, bo w biocenozie wyszły mi bakterie. Na szczęście jest jeszcze tyle czasu, że dostałam leki na ich wyleczenie.
No i test PCR kazali zrobić ( nieważne, że jestem ozdrowieńcem po 3 dawkach szczepienia)
Trzymamy kciukija tez dziś po punkcji ... 10 oocytow. Jutro tel przed południem ile dojrzałych, ile się zaplodnilo. Długi protokół z icsi, pomimo ze nasienie męża dobre ale dwie próby ( druga stymulacja) były bezowocne. Mam nadzieje zw tym razem się uda.
InvictaW jakiej klinice jesteś?
To jest wynik amh?Hej dziewczyny mam pytanie dostałam wynik rezerwy jajnikowej 0,41 ng/ml co myślicie o tym mam 28 lat i jeden jajnik ??? Pomocy
Tak 0,41To jest wynik amh?