Vinszka
Fanka BB :)
Uuu nie fajnie. W każdym razie trzymam mocno kciuki!!!! Zła passa musi zostać przerwanaO 14.30 . Miałam mieć ja wczoraj to jeszcze jak na złość mi ją przełożyli [emoji85] a moja głowa chce wybuchnąć [emoji2962]
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Uuu nie fajnie. W każdym razie trzymam mocno kciuki!!!! Zła passa musi zostać przerwanaO 14.30 . Miałam mieć ja wczoraj to jeszcze jak na złość mi ją przełożyli [emoji85] a moja głowa chce wybuchnąć [emoji2962]
A to chyba nie do mnie. Ja nie miałam nawet biochemicznej.Maszka nie załamuj się kochana chociaz to ciezkie wiem. Ja tez mialam biochemiczna a w nastepnym transferze się udalo. Dobrzez e cos ruszyło kochana. Moze endo za małe? Bedzie dobrze nastepnym razem .
Super ,ze się udało2 komórki, miałam protokół.dlugi ponad 30 dni stymulacji, ale obie komórki prawidłowo się zaplodnily, zaraz będę rodzic córcię po 1 transferze, 2 zarodek mamy jeszcze zamrożony
Evela ogromne kciukiO 14.30 . Miałam mieć ja wczoraj to jeszcze jak na złość mi ją przełożyli [emoji85] a moja głowa chce wybuchnąć [emoji2962]
Ja bylam na wizycie dokladnie w 6 tygodniu i bylo serduszko.Brak objawów to jaki objaw ??? Dziewczyny kiedy miałyście jakieś dolegliwości ciążowe ?? W jakim tygodniu było widać serduszko ? Kiedy miałyście pierwsze mdłości ? Mi nic nie dolega ,nawet mnie piersi nie bolą i są cały czas takie same , po za bólem brzucha od czasu do czasu i pachwin nic mi nie jest ,,czasami coś pulsuje w pochwie..dziś 22 dzień po transferze ,na USG zarodek tam gdzie powinien być a kolejne USG za dwa tygodnie..
Wszystkie trzymamy kciukiJezu u mnie dziś wychodzi 7t1d i też te objawy takie opłakane , piersi przy dotyku cos tam może bola ale ogólnie czuję się 'nie ciążowo'. Stresuje się okropnie bo dziś mam pierwsze USG [emoji85] skręca mnie z nerwów !
Na pewno będzie dobrze! Trzymam kciukiDziewczyny ja po wizycie w sobotę punkcja od 8 w klinice. Jutro progresyeron i jak bd okej to już w poniedziałek transfer. Szczerze mówiąc zaskoczona jestem takim szybkim tempemdziś kupione kolejne zastrzyki zaciskam pięści i mam nadzieję że bd dobrze.
Ale w sobotę punkcja i transfer w poniedziałek? To są 3 dni. Tak się da ?Dziewczyny ja po wizycie w sobotę punkcja od 8 w klinice. Jutro progresyeron i jak bd okej to już w poniedziałek transfer. Szczerze mówiąc zaskoczona jestem takim szybkim tempemdziś kupione kolejne zastrzyki zaciskam pięści i mam nadzieję że bd dobrze.