reklama

Kto po in vitro?

reklama
Tutaj duża jest rola lekarza, leków i dawek. Ja przy amh 3.5 miałam 19 jajeczek z czego 12 dojrzałych. Zero bólu, zero hiperki.
Wynik u Ewewie jest imponujący przede wszystkim dlatego, że z tych 41 ponad 30 jest dojrzałych. Piękna sprawa :)
Przy 14 jajeczkach, w poprzedniej stymulacji, też wszystko było ok i miałam świeży transfer

Dziewczyny napiszcie mi ile dni po transferze miałyście robić badania ( hormony i betę ) i czy wynik musiałyście mieć tego samego dnia.
Chcielibyśmy po transferze wyjechać na kilka dni na ferie i szukam miejsca ,żeby labolatorium było niedaleko 🤷‍♀️ ale do większości jak dzwonię, to na wynik czeka się jeden dzień roboczy

reklama
Dziewczyny napiszcie mi ile dni po transferze miałyście robić badania ( hormony i betę ) i czy wynik musiałyście mieć tego samego dnia.
Chcielibyśmy po transferze wyjechać na kilka dni na ferie i szukam miejsca ,żeby labolatorium było niedaleko 🤷‍♀️ ale do większości jak dzwonię, to na wynik czeka się jeden dzień roboczy
Ja miałam 3 weryfikacje, 3,7,10dpt. Robiłam badania w laboratorium szpitalnym i wyniki były tego samego dnia

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry