Wracam od dr serducho bije ,luteinę odstawiam w zamian za inny lek.. mam odpoczywać narwsie nic złego nie widać![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Wracam od dr serducho bije ,luteinę odstawiam w zamian za inny lek.. mam odpoczywać narwsie nic złego nie widać![]()
No i pięknie [emoji3531]Wracam od dr serducho bije ,luteinę odstawiam w zamian za inny lek.. mam odpoczywać narwsie nic złego nie widać [emoji3531][emoji3531][emoji3531]
Super wiadomościWracam od dr serducho bije ,luteinę odstawiam w zamian za inny lek.. mam odpoczywać narwsie nic złego nie widać![]()
HejCyclogest moja droga to był na 99%![]()
Ja miałam bóle miesiączkowe również 5 dpt blastki. Obecnie 31 tcHej dziewczynki mam pytanie czy któraś z was bolał brzuch po transferze tak jakby na okres i się udało? Jestem właśnie 5dpt i właśnie mam takie dziwne bóle.. i sie zastanawiam czy to dobrze czy zle.. dajcie znać bo zaraz zwariuje![]()
Miałam bóle miesiączkowe gorsze niż zwykle. Obecnie 21tcHej dziewczynki mam pytanie czy któraś z was bolał brzuch po transferze tak jakby na okres i się udało? Jestem właśnie 5dpt i właśnie mam takie dziwne bóle.. i sie zastanawiam czy to dobrze czy zle.. dajcie znać bo zaraz zwariuje![]()
Też miałam blastke podobno bardzo ładna 4AAJa miałam bóle miesiączkowe również 5 dpt blastki. Obecnie 31 tc![]()
U mnie w brzuchu również 4.1.1 i dodatkowo 4.1.2Też miałam blastke podobno bardzo ładna 4AAdzięki dałaś mi wiarę
![]()
Naprawdę? Aż mi się zrobiło lżejMiałam bóle miesiączkowe gorsze niż zwykle. Obecnie 21tctrzymam kciuki