reklama

Kto po in vitro?

reklama
Szczerze, to jak Was teraz czytam ,to mi trochę lepiej. Czyli to jest jakiś totalny kosmos z tym progesteronem, bo co klinika to inna teoria 😉
No pewnie :) ja 2dpt mialam progesteron chyba 4... Myślałam, że już po wszytskim. A zarodek i tak się zagniezdzil. Niestety skończyło się na cb. Kolejny transfer 3dpt miałam proga jakoś koło 30 i to samo... ciąża biochemiczna. Ciężko z tego jakiś sensowny wniosek wysnuć. Progesteron jest ważny, ale niski w dniu transferu na pewno nie przekreśla szans. Twoje dziecię zacznie się wgryzac za 2 dni, a do tego czasu progesteron wzrośnie.

No prawie jestem spakowana😜. Jutro jadę sobie jeszcze wałówkę kupić do pojedzenia i schować już do torby. Mam się zgłosić do szpitala 21.02 i albo w ten sam dzień, albo na następny będzie cesarka. Mam nadzieję że wytrzymam do tego terminu 🙏. Brzuchol muszę podzielić na 3 osoby 😜. Na ciebie, na @kochanka328 i na @Caro♤♤♤♤ 😜. Jest duży to starczy dla każdej 😜
Wysyłaj dużo fluidów ciążowych zarażają nas 😍😍😍🙂🙂🙂

Mam do Was ogromną prośbe ❤️ Czy mogłybyśmy tutaj zrobić takie podsumowanie zalececniowe przed i po transferze? Wiem że każda z Nas miała jakieś sposoby/informacje od innych. Ja sama miałam już 2 nieudane transfery. Za jakiś czas podejdę do 3 i chciałam się mega spiąć w tym cyklu. Dieta? Zioła? Badania przed transferem (cykl będzie sztuczny?)? Co dodatkowo suplementować? Podpowiedzcie proszę? Skumulujmy takie wszystkie ważne info. Proszę o wsparcie 🙈 chciałabym zrobić wszystko jak najlepiej!

reklama
Mam do Was ogromną prośbe ❤️ Czy mogłybyśmy tutaj zrobić takie podsumowanie zalececniowe przed i po transferze? Wiem że każda z Nas miała jakieś sposoby/informacje od innych. Ja sama miałam już 2 nieudane transfery. Za jakiś czas podejdę do 3 i chciałam się mega spiąć w tym cyklu. Dieta? Zioła? Badania przed transferem (cykl będzie sztuczny?)? Co dodatkowo suplementować? Podpowiedzcie proszę? Skumulujmy takie wszystkie ważne info. Proszę o wsparcie 🙈 chciałabym zrobić wszystko jak najlepiej!
Przed i po transferze wcinałam bardzo dużo białka, takie miałam zalecenia. Endometrium składa się głównie z białka i lipidów. Dodatkowo brałam kwasy omega 3 i piłam olej lniany. Po transferze oprócz tej diety wysokobiałkowej uważałam na to co jem, tzn żadnych produktów wzdymających, ostrych, mogących spowodować wzdęcia. Dbałam też o nawodnienie organizmu + odpoczynek. W pierwszy dzień po transferze głównie leżałam, odpoczywałam. W 2 i 3 dzień wracałam do normalności ale bez wysiłku fizycznego. Trzymam ✊ za 3 podejście, bo jak to się mówi do 3 razy sztuka😁

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry