Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
A ja nie zdążyłam zobaczyćZa jakiś czas swój brzuszek tu wstawisz![]()
Jestem po dwóch. Jedna na cito tragedia. Dwa tygodnie nie mogłam się wyprostować. Druga na spokojnie. Doszłam do siebie w ciągu dwóch dniPewnie że wstawisz tu piękny brzusio. Taki wywalczony i wyczekany, to az żal się nie pochwalić
Ja wolę cesarkę, bo mam złe skojarzenia z porodami naturalnymi w rodzinie i bardzo boję się o dziecko. Cesarka dla mnie to takie mniejsze zło. To moja pierwsza i ostatnia ciąża, więc chcę być pewna, ze dziecko będzie bezpieczne
Nieee kochana. Nie każda ma takie problemy. Mnie po CC mleko sikało na 3 metry!no i jeszcze pewnie czekają mnie problemy z mlekiem w pierwszej dobie albo i dwóch![]()
Muszę zacząć jeść białkoPrzed i po transferze wcinałam bardzo dużo białka, takie miałam zalecenia. Endometrium składa się głównie z białka i lipidów. Dodatkowo brałam kwasy omega 3 i piłam olej lniany. Po transferze oprócz tej diety wysokobiałkowej uważałam na to co jem, tzn żadnych produktów wzdymających, ostrych, mogących spowodować wzdęcia. Dbałam też o nawodnienie organizmu + odpoczynek. W pierwszy dzień po transferze głównie leżałam, odpoczywałam. W 2 i 3 dzień wracałam do normalności ale bez wysiłku fizycznego. Trzymamza 3 podejście, bo jak to się mówi do 3 razy sztuka
![]()
Ha ha … ja tezMuszę zacząć jeść białkozapomniałam o tym.
A miałaś transfer na cyklu sztucznym? Bo ja miałam na obu i się już gubię jak to było. Przy sztucznym trzeba kontrolować estradiol i prog? Jakie muszą być poziomy? Bo chyba coś mi się kojarzy że mi na sztucznym nie sprawdzali a przy 1 weryfikacji się okazało że leki mam źle dobrane i małe wartości bardzoPrzed i po transferze wcinałam bardzo dużo białka, takie miałam zalecenia. Endometrium składa się głównie z białka i lipidów. Dodatkowo brałam kwasy omega 3 i piłam olej lniany. Po transferze oprócz tej diety wysokobiałkowej uważałam na to co jem, tzn żadnych produktów wzdymających, ostrych, mogących spowodować wzdęcia. Dbałam też o nawodnienie organizmu + odpoczynek. W pierwszy dzień po transferze głównie leżałam, odpoczywałam. W 2 i 3 dzień wracałam do normalności ale bez wysiłku fizycznego. Trzymamza 3 podejście, bo jak to się mówi do 3 razy sztuka
![]()
Dziewczyny i ananasHa ha … ja tez![]()