Mam nadzieje ze słabszy zarodek ale oby mocniejszy …Trzymam mocno kciuki. Musi się udać!![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Mam nadzieje ze słabszy zarodek ale oby mocniejszy …Trzymam mocno kciuki. Musi się udać!![]()
Wiem i rozumiem. Najgorszy czas przed Tobą... czekanieMyśle ze 7 dni zrobię pierwsza , ale martwię się ze słaby zarodek 4BB![]()
Ale żeś sobie go napchałaJa miałam tyle progesteronu w sobie że lekarz nie mógł pobrać cytologii![]()
Ja mam 2AB to co mam powiedzieć [emoji848]Myśle ze 7 dni zrobię pierwsza , ale martwię się ze słaby zarodek 4BB[emoji3064]
Choooo na ciężarówki. Co u Ciebie?Dziękuję kochana, Wszystkiego Najlepszego dla Ciebie również,, Trochę,, spóźnione, ale szczere
![]()
Tak się podobno zdarza. Też będę miała słabszy, więc wierzę, że to są prawdziwi wojownicy!Mam nadzieje ze słabszy zarodek ale oby mocniejszy …
JESTEM ZA!Mam do Was ogromną prośbeCzy mogłybyśmy tutaj zrobić takie podsumowanie zalececniowe przed i po transferze? Wiem że każda z Nas miała jakieś sposoby/informacje od innych. Ja sama miałam już 2 nieudane transfery. Za jakiś czas podejdę do 3 i chciałam się mega spiąć w tym cyklu. Dieta? Zioła? Badania przed transferem (cykl będzie sztuczny?)? Co dodatkowo suplementować? Podpowiedzcie proszę? Skumulujmy takie wszystkie ważne info. Proszę o wsparcie
chciałabym zrobić wszystko jak najlepiej!
Ja nie wiele lepszy, ale... idąc moim tokiem myślenia. Tego pozytywnego myśleniaJa mam 2AB to co mam powiedzieć [emoji848]
A Ty jesteś po transferze teraz tego zarodka ?Ja mam 2AB to co mam powiedzieć [emoji848]
Mireczka pokaz swoja MayeczkeDziękuję kochana za życzenia urodzinowe
Trochę mnie tu nie bylo..
Mala mi chorowała
Miała zapalenie oskrzeli i była na antybiotyku biedna, ja miałam covida i tak trochę nieciekawie było, ale już jest ok... A co u Ciebie kochana??![]()