Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Jeśli wyjdzie Ci stan zapalny to dostaniesz antybiotyk i będzie po problemie A badanie nie jest drogie więc się nie stresujnie miałam tego badania aż się boje co tu może wyjsc ..
Jakoś nie@Kocka ty też już się stresujesz piątkiem? To jeszcze tylko dwa dni[emoji33][emoji33]
Nie drogie? U mnie dwie biopsje (5dpo i 7dpo) łącznie wyszły koło 3tys.Jeśli wyjdzie Ci stan zapalny to dostaniesz antybiotyk i będzie po problemie A badanie nie jest drogie więc się nie stresuj
A nigdy nie badaliscie zarodków tak? To zawsze lekarze w takim wypadku podobno zwalają że może zarodek był wadliwy.Mi lekarz powiedział żebym brałam suplementy na poprawe jakości komórek i zrobić jeszcze stymulacje bo mam zamrożenie jeszcze 6 oocytow ale nie wiadomo co z nich będzie i po punkcji przebadać zarodki. Albo taka z opcja adopcja zarodka ale to też nie daje gwarancji na powodzenie
Ja się stresuję, że się nie uda. A to pierwszy raz więc nadzieję są duże.Jakoś niecieszę się
Ja się stresujeJa się stresuję, że się nie uda. A to pierwszy raz więc nadzieję są duże.
Mi lekarz mówił że przy AMH dzień cyklu nie ma znaczenia tylko jak szybko ta krew będzie przebadana.Dziewczyny kiedy w którym dniu cyklu najlepiej wykonać AMH ... Robiłam to dawno więc szczerze nie pamiętama muszę na nowo wykonać