Orchidea33
Fanka BB :)
❤❤❤❤Jej kochana po cichu gratulujebeta cudowna
będziesz grubaaaaa
Zazdroszczę ale jednocześnie bardzo się cieszę z twojego szczęścia
( powiedz że zostałam rozgrzeszona z tej zazdrości ??
)
Pewnie, ze jestes rozgrzeszona
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
❤❤❤❤Jej kochana po cichu gratulujebeta cudowna
będziesz grubaaaaa
Zazdroszczę ale jednocześnie bardzo się cieszę z twojego szczęścia
( powiedz że zostałam rozgrzeszona z tej zazdrości ??
)
❤❤❤❤
Pewnie, ze jestes rozgrzeszonana pewno i Tobie sie Kochana niedługo uda
![]()
Wiem o czym mowisz. Ja modle sie teraz, zeby to szczescie sie utrzymało i zebym zobaczyła serduszko na usg. ❤❤
Po cichu na to liczę i codziennie się o to modlęchodź do mojego transferu jeszcze trochę , przed nami trzecia i już ja pewno ostatnia procedura ( chodź bym nie wiem jak chciała kolejnej nie będzie ) i seria szczepień ... Mam nadzieję że będę mogła się tak piękna betą chwalić już w wakacje
no może nawet po wakacjach ... Nie ważne kiedy ... Byle by znów ujrzeć ja dodatnia i te cudowne dwie kreski nas teście i później bijące serduszko na USG . Oddam wszystko i w końcu przestanę być zazdrosna o wasze bety i duże brzuchy
![]()
Ja wyszłam z założenia, że wolę wiedzieć czy mam problemy z krzepliwoscia teraz niż potem stracić ciężko uzyskana ciążę bo niespodzianka mam mutacje.Ja już po wizycie u immunologa okazało się że kiry robiłam są okej mimo to powiedział że da mi accofil domacicznie i później będziemy ciągnąć go po transferze zalecił też badanie cytokain i biopsje endometrium bardziej poszerzona zmienił też intralipid na smoflipid mówił że nie ma sensu robić badań na mhtfr bo to pomóc nie ma związku z implantacje i na krzepliwośc też nie ma sensu . Powiedział że o poprawie jakości komórek muszę gadać z ginekologiem
To jest ten pakiet na trombofilie ??Ja wyszłam z założenia, że wolę wiedzieć czy mam problemy z krzepliwoscia teraz niż potem stracić ciężko uzyskana ciążę bo niespodzianka mam mutacje.
Ja i tak dostaje do transferu neoparin i nawet jak ciąża się potwierdzi to do końca ciąży lekarz zaleca przyjmowanie neoparinuTo jest ten pakiet na trombofilie ??
Rzeczowy, to dobre określenieDziewczyny któraś polecała immunologa Malinowskiego z Łodzi ?? Rzeczowy ??