Dziękuję, właśnie to potrzebowałam usłyszećLuuuuzzzz! Ja przy drugim transferze (cykl sztuczny) również miałam w 3 dpt zero. W 6 dpt 21 i prawidłowe przyrosty. Teraz buduje wieżę z klocków.![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Dziękuję, właśnie to potrzebowałam usłyszećLuuuuzzzz! Ja przy drugim transferze (cykl sztuczny) również miałam w 3 dpt zero. W 6 dpt 21 i prawidłowe przyrosty. Teraz buduje wieżę z klocków.![]()
Wcześniej podchodziłam dwa razy do inseminacji ze skutkiem 0 beta . A przy drugim 2,4.Eeee ale jaki zarodek miałaś podany. Jakie były bety poprzednio?
Nie da się z takimi informacjami, które podałaś coś podpowiedzieć.
Jak zarodek 2 dniowy to ta beta 400 w 14dpt wydaje się być niezła, najważniejszy będzie przyrost.Wcześniej podchodziłam dwa razy do inseminacji ze skutkiem 0 beta . A przy drugim 2,4.
Zarodek 2dniowy był
Ja z bliźniakami miałam betę 10 dpt 432Jeden 5.1.1. mialam podawanychyba, ze on sie jeszcze podzielil. Nie obrazilabym sie
myslisz, ze taka beta wskazuje, ze moga byc blizniaki?
To ciekawa jestemJa z bliźniakami miałam betę 10 dpt 432![]()
Mój podczas pierwszego transferu się podzielił ... Gdyby wszystko potoczyło się inaczej właśnie była bym mama prawie rocznych bliźniaków ..To ciekawa jestemale czytalam, ze rzadko kiedy jeszcze sie zarodek dzieli. Najprawdopodobniej wysoka bo byl juz dobrze rozwiniety i z tego co wiem wychodzil z otoczki w dniu transferu jeszcze na szkielku
wiec bardzo mu sie spieszylo
![]()
Czyli sie zdarzaMój podczas pierwszego transferu się podzielił ... Gdyby wszystko potoczyło się inaczej właśnie była bym mama prawie rocznych bliźniaków ..
Niestety ktoś tam u górze miał inny plan na mnie i tak dalej walczę![]()
Kochana obyś miała rację , a co miesiąc będę wysyłać Ci kosz owocówCzyli sie zdarza
Będziesz jeszcze w ciazy! Zobaczyszwidocznie to nie byl jeszcze Twoj czas. Twoj czas teraz nadchodzi!
![]()