• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Kto po in vitro?

To ma zdusić odpowiedź immunologiczną, żebyś nie odrzuciła zarodka.
Raczej kliniki chyba robią wcześniej badania w kierunku chorób o podłożu autoimmunologicznym zanim to włączą, chciaz Sherlook też dostała chyba bez badań.
Ogólnie to steryd, więc powinno się go brać rano jak jest naturalny wyrzut kortyzolu i warto zapytać lekarza czy to aby konieczne, sterydy to poważna sprawa
My ta sama klinika dlatego obie dostałyśmy encorton 🙂 Tak mi kazał doktor z samego rana. U nas chyba wszyscy dostają. Koleżanka z tego forum od nas też dostała.

reklama
To ma zdusić odpowiedź immunologiczną, żebyś nie odrzuciła zarodka.
Raczej kliniki chyba robią wcześniej badania w kierunku chorób o podłożu autoimmunologicznym zanim to włączą, chciaz Sherlook też dostała chyba bez badań.
Ogólnie to steryd, więc powinno się go brać rano jak jest naturalny wyrzut kortyzolu i warto zapytać lekarza czy to aby konieczne, sterydy to poważna sprawa
Dlatego w piąteczek mam zadzwonić do lekarza aby ten mi powiedział na jakim etapie są moje zarodki. Bo jeśli wszystkie odpadną (tfu tfu) to nie będzie sensu go brać. A mam przypisany od soboty.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry