reklama

Kto po in vitro?

Dziewczyny jak zwykle jestem w czarnej du...
W związku z odwołanym ostatnim transferem przez słabe endometrium czeska klinika przysłała mi nowy protokół przed kolejnym transferem. I mam dorzucić clexane i spray Lenzetto, oba na receptę. Mieszkam w UK, próbowałam dzisiaj dostać na to receptę ale niestety oni nie kumają, jak do ivf mogę stosować spray na menopauzę i mi tego nie dadzą 😑
Czeska recepta jest niestety tylko w formie papierowej i szła by tygodniami.
Czy któraś z was ma zaprzyjaźnionego lekarza w Polsce, który by wystawił e receptę na te leki??
Byłabym przeogromnie wdzięczna bo już mam wizję odwołanego kolejnego transferu i ryczeć mi się chce 😞
Poszukaj na Internecie.
Są te e porady i wystawiają receptę. A jak im pokażesz jakieś zalecenia to pewnie bez problemu ;)

reklama
Evelka A jak się czujesz???
A różnie kochana . Ogólnie męczy mnie niestrawność ,zgaga ,mdłości i wszystko co z tym związane dlatego tez z moim apetytem jest słabo bo nawet po wodzie się mecze [emoji85] ale da się z tym żyć .
Gorzej psychicznie chyba bo nachodza mnie te okropne Czerne myśli. Ciężko mi myśleć pozytywnie bo ciągle z tyłu głowy mam,że to się pewnie zaraz zakończy [emoji85]tylko taki scenariusz znam więc pewnie to jest przyczyną ale ciężko walczy się z tymi myślami .

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry