reklama

Kto po in vitro?

reklama
Chciałam Wam napisać, że u mnie beta >6000, prog i Estradiol też ładne. A tu po chwili na wkladce pojawiła się krew 😥nawet spora ilość ciemnej krwi, do tego brzuch mnie zaczął boleć jak ma okres 😥😭załamka...

Właśnie. To jednak dodatnia, a transfer przecież ledwo pare dni temu.

Ja mam info, ze z 8 zapłodnilo się 6. Ładnie wyglądają, oby przetrwały do poniedziałku. Chociaż jedna :)
Czyli rozmrozily się ładnie wszystkie jajeczka ?? Pytam z ciekawości też bo akurat słyszałam opinie że jajeczka nie rozmrwzaja się dobrze a no to wychodzi że twój dr wiedział co robi

Chciałam Wam napisać, że u mnie beta >6000, prog i Estradiol też ładne. A tu po chwili na wkladce pojawiła się krew 😥nawet spora ilość ciemnej krwi, do tego brzuch mnie zaczął boleć jak ma okres 😥😭załamka...
Spokojnie zadzwoń do lekarza , ja też plamilam w 6 tygodniu. Yelatza zalecił mi nospe i magnez 3*1 i leżeć. Jak narazie wszystko ok , chociaż strach cały czas jest. Który to tydzien

reklama
Czyli rozmrozily się ładnie wszystkie jajeczka ?? Pytam z ciekawości też bo akurat słyszałam opinie że jajeczka nie rozmrwzaja się dobrze a no to wychodzi że twój dr wiedział co robi
Mam zdjęcia 8 komórek. Wiec wydaje mi się, ze wszystkie się rozmroziły. Dwa ewidentne nie podzieliły się. Pozostałe 6 bardzo ładne. Doktor jest póki co bardzo zadowolony.
Jeszcze 3 dni przed moimi skarbami :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry