reklama

Kto po in vitro?

reklama
@Evela.6
A Ty kiedy kolejne usg ??
Mdłości przeszły?
Kochana za tydz w pn mam prenatalne. Nie mogę się doczekać żeby już wiedzieć czy wszystko rozwija się ok i czy dzidzia zdrowa. Zastanawiałam się nad nifty ale poczekam do prenatalnych bo w UK jeśli wychodzą jakieś nieprawidłowości nifty są refundowane .
Dziś w sumie jest pierwszy dzień kiedy czuję się lepiej- chociaz ja zdecydowanie gorzej czuję się z reguly popołudniami. Ale cieszyłam się,że mogłam zjeść coś innego niż rosół na obiad [emoji6]bo ostatnio to było moje codzienne danie [emoji85]

Kochana za tydz w pn mam prenatalne. Nie mogę się doczekać żeby już wiedzieć czy wszystko rozwija się ok i czy dzidzia zdrowa. Zastanawiałam się nad nifty ale poczekam do prenatalnych bo w UK jeśli wychodzą jakieś nieprawidłowości nifty są refundowane .
Dziś w sumie jest pierwszy dzień kiedy czuję się lepiej- chociaz ja zdecydowanie gorzej czuję się z reguly popołudniami. Ale cieszyłam się,że mogłam zjeść coś innego niż rosół na obiad [emoji6]bo ostatnio to było moje codzienne danie [emoji85]
Ogromne kciuki kochana za dzidzie.Bedzie dobrze zobaczysz😄👍

U mnie i męża nadzieje mega rozbudzone po pięknym wczorajszym wyniku bety. Dziś cały dzień byłam na szkoleniu, nie miałam czasu myśleć. Teraz wracam ze szkolenia i swiruje, że brzuch mnie przestał pobolewac i od razu milion glupich myśli... Nie dogodzisz kobiecie co się stara o dziecko :p boli źle, nie boli jeszcze gorzej. Dobrze, że jutro beta.

reklama
To życzę Ci by tydzień szybko zleciał. I pięknych widoków. Będę od Ciebie wypatrywać wieści i zdjęć;)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry