Vinszka
Fanka BB :)
Najważniejsza jesteś teraz Ty i Twoje maleństwo rozwijające się w brzuszku. Mną się nie martw. Dam sobie radę[emoji174] eh ... Ja miałam ciągle nadzieję,że życie tym razem miło Cie zaskoczy . Ściskam Cię mocno [emoji3531]
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Najważniejsza jesteś teraz Ty i Twoje maleństwo rozwijające się w brzuszku. Mną się nie martw. Dam sobie radę[emoji174] eh ... Ja miałam ciągle nadzieję,że życie tym razem miło Cie zaskoczy . Ściskam Cię mocno [emoji3531]
Kochana nie wiem co mam Ci powiedziećNajważniejsza jesteś teraz Ty i Twoje maleństwo rozwijające się w brzuszku. Mną się nie martw. Dam sobie radę![]()
[emoji3531]Najważniejsza jesteś teraz Ty i Twoje maleństwo rozwijające się w brzuszku. Mną się nie martw. Dam sobie radę [emoji10][emoji8]
Też bym tak chciała [emoji3059][emoji3059] u nas niepewność, ale staramy się o tym wszystkim nie myśleć. Mnie też już nic nie boli.U mnie i męża nadzieje mega rozbudzone po pięknym wczorajszym wyniku bety. Dziś cały dzień byłam na szkoleniu, nie miałam czasu myśleć. Teraz wracam ze szkolenia i swiruje, że brzuch mnie przestał pobolewac i od razu milion glupich myśli... Nie dogodzisz kobiecie co się stara o dziecko [emoji14] boli źle, nie boli jeszcze gorzej. Dobrze, że jutro beta.
Jutro betujemy razem?Też bym tak chciała [emoji3059][emoji3059] u nas niepewność, ale staramy się o tym wszystkim nie myśleć. Mnie też już nic nie boli.
Tak[emoji6] Ja się okropnie stresuję co mnie czeka.Jutro betujemy razem?
Przykro mi[emoji24]Mam krew na wkładce. Wiedzialam że te ból jest inny. Chyba muszę zacząć myśleć o najgorszym[emoji24][emoji24][emoji24][emoji24][emoji24]
Weź nospe i magnez mi się dr zaleciła i leżećMam krew na wkładce. Wiedzialam że te ból jest inny. Chyba muszę zacząć myśleć o najgorszym![]()
O ja też... Jutro kluczowe badanie, dwa razy było tak, że 10dpt przyrost był już za mały a 12dpt już spadała. Bardzo boję się powtórki, bo już kocham moje kropeczkiTak[emoji6] Ja się okropnie stresuję co mnie czeka.