Sherlook
Fanka BB :)
I jak dzisiaj?? Lepiej?Wkładam paluszkami. Ale nie wiem a może to plamienie implatacyje? Nie wiem kurcze może jeszcze bd dobrze. Brzuch mnie boli tak jak właśnie na miesiaczke. Dobra łzy już popłynęły więc co ma być to bd.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
I jak dzisiaj?? Lepiej?Wkładam paluszkami. Ale nie wiem a może to plamienie implatacyje? Nie wiem kurcze może jeszcze bd dobrze. Brzuch mnie boli tak jak właśnie na miesiaczke. Dobra łzy już popłynęły więc co ma być to bd.
Kalkulator pokazuje, ze w normie. Moze powoli sie rozkreca.67.74 poprzednio 30.55 Moim zdaniem nic z tego. Mam nadzieję tylko ze biochem a nie pozamaciczna.
Nie wydaje mi sięKalkulator pokazuje, ze w normie. Moze powoli sie rozkreca.
Ja bym dalej brala leki i zrobila przyrost za 2 dni. Nadal jest nadziejaNapisał mi od razu, że jest ok!! Jak ja widzę, że nie jest ok!! Co byście zrobiły.
Tak zrobię. Ale boję się, że tylko przedłużę niepotrzebnie i potem zamiast poronić normalnie wyląduję w szpitala na zabiegu[emoji33]Ja bym dalej brala leki i zrobila przyrost za 2 dni. Nadal jest nadzieja
Też wydaje mi się, że jest ok. Przyrosty w normie. Za dwa dni znów czeka Cię badanie. Jest nadziejaNie wydaje mi się
6dpt 11.11
8 dpt 30.55
10 dpt 67.74 prog rośnie