Sherlook
Fanka BB :)
Ile dziewczyn tutaj krwawiło!!! Pamiętasz. Będzie dobrze. Weź to co każda nospe i magnez. A masz skurcze? Może to jakiś krwiak. Przy in vitro bardzo często się robią!!Nie mogę w to uwierzyć... Krwawię...
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ile dziewczyn tutaj krwawiło!!! Pamiętasz. Będzie dobrze. Weź to co każda nospe i magnez. A masz skurcze? Może to jakiś krwiak. Przy in vitro bardzo często się robią!!Nie mogę w to uwierzyć... Krwawię...
Nie mam skurczy, nic nie boli. Ale plama brunatnej krwi na bieliźnie... Opadam z siłIle dziewczyn tutaj krwawiło!!! Pamiętasz. Będzie dobrze. Weź to co każda nospe i magnez. A masz skurcze? Może to jakiś krwiak. Przy in vitro bardzo często się robią!!
Nie mogę w to uwierzyć... Krwawię...
Progesteron 30
Mocno? Badałaś progesteron?
Ooo właśnie miałam pisać czy dziś nie powinnaś dostać okresu?! Podobno plamienie wtedy się często zdarza.Progesteron 30
Chyba nie mocno, taka plama wielkości 5 złotówki
Dziś powinnam dostać okres
To już chyba za późno na plamienia implantacyjne.Ooo właśnie miałam pisać czy dziś nie powinnaś dostać okresu?! Podobno plamienie wtedy się często zdarza.
Przestań weź nospe i magnez i łez. Też panikowalam też prosiłam o cud ,bslalm się plamienie przeszło. Jest strach ale musisz się uspokoic.bierd nospe i magnez 3 razy dziennie mi tak zalecił lekarzTo już chyba za późno na plamienia implantacyjne.
Nie chodzi o implantację tylko o takie krwawienie w czasie okresu. Podobno może się zdarzyć, bo organizm tak może mieć.To już chyba za późno na plamienia implantacyjne.
Jestem w pracy, nie mogę leżeć. Wzięłam nospe i czekamPrzestań weź nospe i magnez i łez. Też panikowalam też prosiłam o cud ,bslalm się plamienie przeszło. Jest strach ale musisz się uspokoic.bierd nospe i magnez 3 razy dziennie mi tak zalecił lekarz