Hankaa
Fanka BB :)
Ty już końcówka ale z dwójką na pokładzieSprostowanie, 35+2![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ty już końcówka ale z dwójką na pokładzieSprostowanie, 35+2![]()
Tak wiem. Mam robić z samego rana. Ale dziś na wszelki wypadek zrobiłam jak wróciłam. Za dużo proga nie zaszkodzi.Pamiętaj, że musisz go robić mniej więcej co 24 godziny [emoji846][emoji846][emoji846]
Ale super, ze masz serduszko!Tak wiem. Mam robić z samego rana. Ale dziś na wszelki wypadek zrobiłam jak wróciłam. Za dużo proga nie zaszkodzi.
Kochana Ty już jedna noga na porodówceSprostowanie, 35+2![]()
Nie boli, ale np. u mnie po podaniu taka gulka zostaje, która stopniowo się wchłania.Mąż mi zrobi zaraz zastrzyk z prolutexu! Boli??
A jakie??Ja dostałam globulki bardzo mocne.
Mam tak samo i ta gulka już bardzo boli. Ale wytrzymam [emoji846][emoji846] ja ogólnie proga mam spoko. 39 po 10h od wzięcia leków, no ale jak muś to mus.Nie boli, ale np. u mnie po podaniu taka gulka zostaje, która stopniowo się wchłania.
Fluomizin. Ostatnio mi pomógł i też miałam wtedy plamienia.A jakie??
No. Ahhh co to były za czasy....Ty już końcówka ale z dwójką na pokładziepamiętam te nasze nieszczęsne iui więc teraz już pójdzie
![]()
Tak tyle co kazdy nieleczoony katar2 tygodnie?! O matko, a ja się dziwię czemu spac nie mogęmaz sie smieje, ze organizm sie przygotowuje na wstawanie w nocy do dziecka a ja biedna smarcze i smarcze
no nic, może kiedyś przejdzie
![]()