JestemMama!
Fanka BB :)
Ja już po , 2 wytłaczanki pobrali 

no może trochę więcej bo 22 sztuki 

teraz najgorszy tydzień w moim życiu 

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja też miałam 22 jajcaJa już po , 2 wytłaczanki pobralino może trochę więcej bo 22 sztuki
teraz najgorszy tydzień w moim życiu
![]()
Taka mam nadziejęJa też miałam 22 jajcazobaczysz że będzie z tego dużo blastek
![]()
U mnie bylo 35 i lekarz mówił, ze super. Dzis masz??Dziewczyny jak jest z tym progesteronem w dniu transferu na cyklu sztuczny? Zaraz bede miala wynik bo zaraz transfer a nie pamietam ile max moze byc?
a jak bardziej kalorycznie i zeby nie za zdrowo jesc przy cc?Aaa i mam jesc bardziej kaloryczniebo jem za zdrowo i chudne
Nie wiem jak Wasi lekarze ale moja jest zawsze zdziwiona, ze nie chce l4![]()
Podobno mam jesc wiecej czekolady i zwiekszyc kalorycznosc posiłków. Nie wielkosc a kaloryczność. Nie mam zielonego pojecia jak to zrobic na razie. Bo tylko takie lekkie we mnie wchodzi...a jak bardziej kalorycznie i zeby nie za zdrowo jesc przy cc?![]()
Czym suplementowalas? U mnie w dniu transfer był 11U mnie bylo 35 i lekarz mówił, ze super. Dzis masz??
Lutinus 3x2 i prolutex 1x1, 5 dni przrd transferem zaczelam.Czym suplementowalas? U mnie w dniu transfer był 11![]()
A Lutinus 100 czy 200?Lutinus 3x2 i prolutex 1x1, 5 dni przrd transferem zaczelam.
100A Lutinus 100 czy 200?